Perşembe , 28 Mart 2024

10 + 3 Milyon Emekliye Yeni Müjde





Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için başlatılan kampanyalarda özellikle devlet destekli olarak 42.000 ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için yeni bir kampanya paketi hazırlandı ve eylül ayı sonuna kadar bu kampanyanın devam edeceği duyuruldu. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler için başlatmış oldukları bu kampanyalarda nakit ihtiyacı olan kişilere acil kredi ödemesi yapmaktadır.





Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar en yakın banka şubelerine giderek işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebildikleri gibi ayrıca banka şubelerine gitmeden de işlemlerine hızlı bir şekilde yapabilecekleri bir kredi kampanyası hazırlandı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirecek olan kişiler için yapılacak olan yeni kampanyalarda nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için hızlı bir şekilde işlem yapılarak kredi işlemleri internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapılmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank hesabınız üzerinden alacağınız internet bankacılığı şifresi ile birlikte kredinizi hemen kullanabilir ve hesabınızı ödemeler yatırabilirsiniz.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …