Salı , 23 Nisan 2024

11 Yıllık Kocasının Kim Olduğunu Öğrenince ŞOK Yaşadı !






Eşinin, 11 yıl önce vahşice öldürülen kardeşinin katili olduğunu öğrenen kadın şoke oldu. “Ondan her şey beklenir” diyen kadının ailesi ise halen olaya inanamıyor.

İstanbul’da, 27 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü askerlik arkadaşının kız kardeşiyle evlenen ve 11 yıl sonra suçunu itiraf ederek Bursa’da polise teslim olan zanlının eşi, kardeşinin katilinin eşi olduğunu öğrenince şoke olduğunu söyledi.

Memleketi Muş’a 15 gün önce gittiği öğrenilen Hacı A’ın eşi Suphiye A, yaptığı açıklamada, eşiyle geçimsizlik yaşadıklarını ve tartışmalar yüzünden kendisini dövdüğünü söyledi. Suphiye A, şunları dile getirdi: “Sürekli kanlı rüyalar gördüğünü söylüyordu. Eşimin, kardeşimin katili olduğunu öğrenince şok oldum.

Aramızdaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle 15 gün önce evi terk ederek çocuğumla birlikte babamın evine geldim. Tartışmalarımızda, ‘Kardeşinizin kanını yerde bıraktınız’ diye söyleniyordu. Geceleri çok geç geliyor ve kumar oynuyordu. Ayrıca yanında çok sayıda cüzdan da getiriyordu. Öğrendiğime göre hırsızlık ve adam yaralamaktan sabıkası da varmış. Çok kötü bir insandı, Ondan her şey beklenir.”

Merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde oturan Suphiye A’nın ablası Saadet Kızılaslan da olayın şokunu yaşadıklarını ifade ederek, Hacı A’nın kiracıları olduğunu ve kız kardeşini dövüp eziyet ettiğini söyledi.

Kızılaslan, şöyle konuştu: “Kız kardeşimle evlendikten sonra bir yıl Ankara’da kaldılar. Sonra benim yanıma gelip, alt katımızda oturmaya başladılar. Hacı çok kötü bir insandı.

Geçtiğimiz aylarda adam yaralamaktan hapse girip çıktı. Geçen hafta 16 yaşındaki kardeşim Kerem’e mesaj atmış. Mesajında, ‘Ben Muhittin’i kimin öldürdüğünü biliyorum. ya ben ya Erkan ya da sen öldürdün. Katili yakınınızda arayın’ diye yazmış.”

Hacı A’nın kız kardeşini sokak ortasında dövmesi üzerine evinden çıkardığını anlatan Kızılaslan, “Kız kardeşim boşanma kararı almıştı ve çocuğunu alarak ailemizin yanına gitti. Ancak kardeşimin katili olabileceğine hala inanamıyoruz” ifadelerini kullandı.




Emek Polis Merkezi’ne teslim olan Hacı A. (36), 2001-2003 yıllarında Muhittin Kızılaslan (36) ile Elazığ’da birlikte askerlik yaptıklarını, tezkerenin ardından kendisinin İstanbul’a dönüp Arap turistlere yönelik rehberlik işiyle uğraştığını, arkadaşının ise memleketi Muş’ta sebze halinde çalıştığını söylemişti.

Hacı A, yanına çağırdığı Kızılaslan’ın kısa süre sonra İstanbul’a gelip, bir tekstil atölyesinde işe girdiğini ve 3 yıl aynı evde kaldıklarını belirterek, 11 yıl önce evde alkol aldıktan sonra çıkan kavga sonucu arkadaşını 27 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etmişti.

Muş’a taziye evine gittiğini, burada bir hafta kaldığını, aldığı paranın 750 lirasını cenaze masraflarına harcadığını söyleyen Hacı A’nın, “Kızılaslan’ın kız kardeşine burada aşık oldum, bir süre sonra evlendik. Daha sonra Bursa’nın Emek Mahallesi’ne taşındık. Çocuklarımız oldu” ifadelerini kullandığı belirtilmişti.

Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …