Perşembe , 28 Mart 2024

12 İl İçin Kar Yağışı






Meteoroloji’nin yayınladığı verilere göre 5 günlük hava durumuna dair sıcaklık değerlerinde en yüksek sıcaklık 9 derece, en düşük sıcaklık ise -3 derece. Ankara yılbaşı hava durumu nasıl olacak sorusuna kurumdan cevap geldi: Kar yağışı etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’da yaşanacak sıcaklık tahmin değerlerini paylaştı. Ayrıca kar yağışı olacak iller yayınlandı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu bugün şöyle.

Yurdun batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Çanakkale’nin güney ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.




Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurdun iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Kar yağışı Cumartesi yeniden başlıyor. Cumartesi , Pazar ve Pazartesi kar yağışı olacak. Yani yılbaşında bazı illerimizde kar yağışı görülecek.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …