Cuma , 29 Mart 2024

12 yaşında görme yeteneğini kaybetmesi nedeniyle “Kör Kahin” olarak adlandırılan ünlü kahin Baba Vanga’nın son kehaneti çok fena, herkes şimdiden hazırlığını yapsın





“Her dediği çıkan kahin” olarak adlandırılan Nostradamus’un kehanetlerinin ardından bu kez de 12 yaşında görme yeteneğini kaybetmesi nedeniyle “Kör kahin” olarak adlandırılan Baba Vanga’nın 2022 yılı kehanetleri gündem oldu.



BİRÇOK OLAYI BİLDİĞİ İDDİA EDİLİYOR
internette yer alan habere göre 11 Eylül terör saldırıları, Obama’nın başkan seçilmesi, Brexit oylaması ve hatta koronavirüs salgınını kehanetleri ile bildiği iddia edilen ve Balkanlar’ın Nostradamus’u olarak bilinen Baba Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı kehanetler arasında bulunan iki kehanet ise hem endişe hem de merak yarattı.



KURAKLIK VE KITLIK OLACAĞINI SÖYLEDİ
Baba Vanga son kehanetinde, Portekiz ve İtalya gibi ülkelerde kuraklığın yaşanacağını ön gördü. Ayrıca 2022 yılında da insanları kıtlığın beklediğini iddia etti. Şu ana kadar gıdada yaşanan bazı sorunlar, Baba Vanga’nın kehanetlerine yorulsa da Vanga’nın bahsettiği kadar keskin bir kıtlığın olup olmayacağı yıl sonuna kadar netleşmiş olacak.

Sonraki Haber

Haftaya yüzler gülecek

Haftaya yüzler gülecek Yüzler gülüyor! Emeklilere ödemeler başladı. Şart yok herkes ödeme alacak. En düşük …