Perşembe , 25 Nisan 2024

13 TL’LİK SU FATURASI İÇİN Ö’LDÜRÜLMÜŞTÜ! EŞİNİN İFADESİ Y’ÜREKLERİ YA’KTI





Tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Hüseyin Mahir, Kapan ile kavgayı ayırmaya çalışan onun arkadaşı Mehmet Ali Gürler’e (32) tüfekle ateş etti. Kapan kasığından, Gürler de elinden yaralandı. Çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Kapan, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı. Cinayet şüphelisi Mahir, olayın ardından yakındaki polis merkezine giderek teslim oldu.





“FATURAYI EKSİK ÖDEDİĞİ İÇİN KAVGA ETTİK, ÖLDÜRDÜM”
Poliste 4 suçtan kaydı olan Hüseyin Mahir’in, ifadesinde, “Olaydan 1 gün önce, gelen su faturasını eksik ödediği için tartışıp kavga ettik. Ertesi gün de yanıma tüfeği alarak evine gittim. Burada tekrar tartıştık. Ben de ateş ettim” diyen Hüseyin Mahir, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme ve yaralama’ suçlarından tutuklandı.





“3 ÇOCUĞUM YETİM KALDI”
Mevlüt Kapan’ın eşi ev kadını Havva Kapan, çocukları İsmail Kerim (9), Ahmet Semih (6) ve Ayşe Nisa’nın (1) yetim kaldığını belirtti. Evi arkadaşlarının tavsiyesiyle 700 TL’ye eylül ayında kiraladıklarını söyleyen Kapan, “Daha önceki oturduğumuz ev yıkılacaktı. Taşınmaya mecbur kaldık. Arabamız olmadığı için eşimin işine yakın bir yere taşınmamız gerekiyordu. Arkadaşımızın yengesi söyledi o evi. O da ev sahibini tanımıyormuş. Ev sahibi bize başta iyi davrandı. Eşim her şeyi peşin söyledi. ‘Bu evin kirasını veriyorsam gelenime gidenime karışmayacaksın’ dedi. Eşim arkadaşlarıyla sabaha kadar evi boyadı” dedi.Havva Kapan, ev sahibi Fatma Mahir’in bir süre sonra, eve koyacakları eşyanın yerinden çocukların bahçede top oynamasına, balkona koydukları odundan misafirler geldiğinde gürültü yapıldığını söylemeye kadar çoğu konuya karıştığını öne sürdü. Kapan, eşinin durumu ev sahibinin oğlu Hüseyin Mahir’e anlattığını, onun da kendilerini haklı bulduğunu ve annesinin söylediklerini dikkate almamalarını, bir sorun olursa da kendisine iletmelerini söylediğini belirtti.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …