Cuma , 29 Mart 2024

18 gün sonra ortaya çıktı bakın ne söyledi…





Aile ilk önce Uğur Durkun’un “Ben 27 arabayı ve evi sattım. Ailemin yüzüne bakamam, onlarla görüşemem.” diyerek kuzenini aradığını ve daha sonra kuzeninin Uğur’u bulup getirdiğini söyledi.





Durkun çifti, daha sonra Uğur’un 2 gün kalıp tekrar ortadan kaybolduğunu ve 18 gündür kendisinden haber alamadıklarını, hayatından endişe ettiklerini söyleyerek Müge Anlı’dan yardım istedi.





NOTER İŞLERİ İÇİN VEKALET VERMİŞ
Baba Ali Durkun, oğlu Uğur’un 2 Milyon TL değerindeki evi 900 Bin TL’ye sattığını, bir senelik kiralarını ve evin kalan borcunu ödeyip gittiğini anlattı.





Müge Anlı’nın “Sana ait olanı nasıl satabiliyor?” sorusuna da baba Ali Durkun, “Noter işlerini beceremediğim için oğluma genel vekaletname verdim” sözleriyle cevap verdi.





“NE YAPTIĞIMIN FARKINDAYIM”
Toplamda ailesinin 12 Milyon liralık varlığını yok eden Uğur Durkun, ailesinin çağrısına kulak verip Müge Anlı’nın ekibine ulaştı ve “27 araç değil 14 araç sattım. Öyle gerektiği için gittim. Haklarını helal etsinler” dedi.





Daha sonra da ailesinin ısrarı üzerine canlı yayına telefonla bağlandı. Durkun, “Hakkınızı helal edin. Başka bir şey demek istemiyorum. Ne yaptığımın farkındayım” diyerek telefonu kapattı.





EVLATLIK OLABİLİR Mİ?
Ardından Müge Anlı, Uğur’un da bildiği bir gerçeği açıklamak istedi fakat aile Uğur’un üzülmemesi için kabul etmedi. Fakat Anlı’nın “Almışsınız büyütmüşsünüz” cümlesi “Uğur evlatlık olabilir mi?” sorusunu akıllara getirdi.
Şimdi aile kara kara 2800 TL’lik emekli maaşıyla nasıl geçineceklerini düşünüyor.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …