Çarşamba , 24 Nisan 2024

18 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Korkutan Sonuçlar!





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 18 Kasım koronavirüs tablosunu duyurdu. Son 24 Saatte 4215 hasta sayısı açıklanırken bugün yapılan test sayısı ise 158,811’e ulaştı. Vefat sayısında da 100’ün üstüne çıktığı görülürken açıklanan sayı 116 oldu. Ayrıca iyileşen hasta sayısı da 2 bin 592 olarak kayda geçti.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 18 Kasım koronavirüs sonuçlarını duyurdu. Her gün rutin olarak Sağlık Bakanı Koca tarafından paylaşılan tabloda yukarı doğru devam eden eğim yükselişini sürdürmeye devam ediyor.
Geride kalan aylarda Avrupa ülkelerinde alınan koronavirüs tedbirleri ikinci kez sıkılaştırılmaya başlanırken son birkaç günde ülkemizde de bu tedbirler işleme sokulmaya başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın her gün virüse dair paylaştığı bilgiler ve alınması gereken tedbirlere dair bir dizi açıklamaların da karşılık bulduğu bu günlerde tekrar sokağa çıkma kısıtlamalarının başlandığı da artık tekrardan hayatımızın bir gerçeği oldu.



Maske uyarısını tekrar yenileyen Bakan Koca, mesafe ve maske kuralının hiçe sayılmaması gerektiğini ifade etti. Öte yandan alınan yeni tedbirlerinde birkaç hafta içinde sonuç vermesini beklediğini belirten Fahrettin Koca, biz dizi önlemler ile ülkemizi ve vatandaşlarımızı bu virüsten kurtaracağız dedi. Geride kalan günlerde çok yakında maskelerden kurtulacağımız belirten sağlık bakanının hijyen kurallarına dikkat dilmesi gerektiği tavsiye bir kez daha yinelendi.


Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …