Perşembe , 28 Mart 2024

19 yaşındaki liseli genç 6 gündür kayıp…





Bakkalda yaşananlardan sonra ortadan kayboldu! 19 yaşındaki liseli genç 6 gündür kayıp
Bir bakkalda yaşananlardan sonra ortadan kaybolan 19 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Mehmet Evren Cinkara’dan ailesi 6 gündür haber alamıyor.





Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 6 gün önce evden çıkan ve geri dönmeyen Cinkara’nın annesi, yaşlı gözlerle “Oğlum ne olursun çık gel” diyerek seslendi. Anne, oğlunun bakkaldan kendisiyle telefonda konuşturmuş gibi yaparak başka birisinin aracılığıyla para isteyip aldığını, borcunu ödemek için herkesten para istediğini, sonra ortadan kaybolduğunu anlattı.





Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Bağ Mahallesi’nde yaşayan Kadirli Osman Gazi Lisesi son sınıf öğrencisi Mehmet Evren Cinkara, 26 Mart Cumartesi günü ailesiyle birlikte yaşadığı evden ayrıldı. İlçede bulunan bir cep telefonu bayine giden Mehmet Evren Cinkara burada cep telefonunu 350 TL’ye sattı. Bir arkadaşına İstanbul iline gideceğini söyleyen Cinkara daha sonra ortadan kayboldu.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …