Perşembe , 18 Nisan 2024

2 Dakika İçinde Sarı Dişleriniz Bembeyaz Olur Ve Ağız Kokusundan Ömür Boyu Kurtulursunuz





Evinizde bulunan malzemeler ile basit bir şekilde hazırlayacağınız karışımla beyaz dişlere sahip olmak imkansız değil. Sosyal hayatımızı direk etkileyen dişler eğer sorunluysa iletişim kurarken bizleri zorlayabilmektedir. Ancak birazdan bahsedeceğimiz doğal ve basit yöntemlerle dişlerinizi kısa süre içerisinde bembeyaz yapabilirsiniz. Nasıl mı?Yazımızın sonuna kadar okuyarak bu mucizevi yöntemlerden haberdar olabilirsiniz.





İlk mucizevi yöntem limon ve kabartma tozu ile hazırlanıyor. Bir kabın içerisine 1 yemek kaşığı limon suyu ekleyin ve üzerine 1 yemek kaşığı kabartma tozu ilave edin. Bu iki malzemeyi iyice karıştırın. Daha sonra ise hazırladığınız bu karışımı peçete yardımıyla dişlerinize uygulayın. 2 dakika bekledikten sonra iyice durulayın. Hemen farkı kendi gözlerinizle göreceksiniz.





Bir bardak limon suyunun içerisine ekleyeceğiniz bir kaşık kabartma tozuyla ağzınızı gargara yaparsanız da sonuç etkili ve fark edilir olacaktır. Ancak bu karışımı çok sık uygulamanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Çünkü kullanılan malzemelerin diş aşındırıcı özellikleri olduğu için dişleriniz beyazlayacağı yerde daha çok aşınabilir. Bu yüzden karışımı ayda en fazla 2-3 kez kullanmalısınız.




Sonraki Haber

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını Hakkari’de ziyaretler yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Çukurca ve …