Çarşamba , 24 Nisan 2024

2 gün sonra bulunan Yağmur Taylan olayının detayları ortaya çıktı.





Didim’de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz’da, eşi Ayşe Tayhan ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi’ndeki düğününe gitti. Dönüş yolunda saat 14.00 sıralarında eve dönüş yolunda, Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, bir yere uğrayacağını söyleyip, ailesinden ayrıldı. Uzun süre eve dönmemesi ve telefonlarına da cevap vermemesi üzerine kızlarını merak eden ailesi, gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kızlarına ulaşamadı. Bunun üzerine Tayhan çifti, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu.





Polis ekipleri, ortadan kaybolan Tayhan’ın bulunması için çalışma başlattı. Polis, Tayhan’ı her yerde ararken, c-ansız be-denine ulaşıldı. Devriye görevi yapan polis ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi’ndeki boş arazide bulunan ce-se-din, Yağmur Tayhan’a ait olduğu belirlendi. Evlerine 1 kilometre, babasının lokmacı dükkanına ise 70 metre mesafedeki arazide c-es-edi bulunan Tayhan’ın vü-cudu-nda 27 bı-ça-k da-rb-esi olduğu belirlendi. Tayhan’ın ca-nsız bed-eni, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından önce Didim Devlet Hastanesi mo-rguna ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

AİLESİNDEN AYRILDIĞI ANLAR KAMERADA





Polis, Yağmur Tayhan’ın ö-lü-müyle ilgili soruşturma başlatırken, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alıp, mahalledeki bazı kişilerin ifadelerine başvurdu. Görüntülerde Tayhan’ın ailesinden ayrıldıktan sonra yolun karşı tarafına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı.





Tayhan’ın k-atil zanlısı olarak komşuları Nizam Cansızlar, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Cansızlar, c-ina-yeti psikolojik sorunları nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi.

Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …