Cuma , 29 Mart 2024

20 yıl sonra mezarı açılan genç bakın ne halde bulundu?





Şirket, çalışmaların durmasından şi-kayetçi olmuş ve birkaç demokrat yakınını araya sokarak çalışmanın devam etmesini sağlamış.
Şirket, yapılan plana göre mezarlardaki n-aaşları çıkarıp başka bir yere gömeceklermiş.





En erken gömülen kişinin 20 yıllık bir m-e-zarda yattığı öğrenilmiş. Bu eski köyün sakinlerinin m-e-zarları tek tek açılmaya başlamış. İşçiler k-birleri açtıkça bir sürü p-a-rça p-a-rça olmuş bir is-k-elet ve kötü ko-kulardan başka bir şey görmemişler tüm kabirler açılıp naaşlar taşındıktan sonra geriye tek bir mezar kalmış. Oraya en son gömülen 20 senelik m-e-zar. Diğerlerinde olduğu gibi bu m-e-z-arı da açmışlar.





Vurulan her bir kazma kürek sesiyle sanki bir c-anlıya vu-ruyormuş gibi sesler geliyormuş. Kabri açtıklarında bir ta-but bulmuşlar. T-a-b-utun kapağını açtıklarında bir anda işçiler tekbir getirip kelime-i tevhid okumaya başlamışlar.
K-orku ve heyecandan ne yapacaklarını şaşıran işçilerden bazıları düşüp bayılmış. Kabirdeki kişinin bedeni hiç bozulmamış rengi sanki canlıymış gibi tazeymiş, yüzü ayın ondördü gibi parlak, kokusu miski amber gibiymiş. Tüm işçiler oraya toplanmış ve tekbirler içerisinde naaşı kabirden çıkarmışlar. Çıkarılan mevtanın yüzünü açtıklarında “bu filancanın oğludur, bunu tanıyoruz” diyenler olmuş.





Onlar da bu kişinin 30 yıl önce ö-l-d-ü-ğüne şahitlik etmişler. Genç, sanki şimdi gö-m-ül-müş gibi tazeydi. Gece alıp babasına götürmüşler. Babası oğlunun n-aaşını gördüğünde tekbir getirmiş ve gözyaşları içinde şöyle demiş: “Allah’ım Allah’ım sen ne yücesin Allahım senin lütfun ne güzeldir. 20 yıldan sonra oğlumu bana hiçbir şey değişmemiş bir halde gösterdin.” Genci alıp başka bir kabre götürmüşler ve oraya de-fnetm-işler.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …