Perşembe , 28 Mart 2024

2022’de yaşanacak dediği 6 kehanetten 2’si gerçekleşti! Diğerleri gerçekleşirse dünyayı felaket bekliyor





2022 İÇİN 6 ÖNGÖRÜ YAPTI Baba Vanga’nın 2022 için yaptığı tahminlerden ikisinin gerçekleştiği düşünülüyor. Tüm dünyanın yeni bir Covid-19 dalgasından endişe ettiği bu günlerde, Vanga’nın yaptığı ölümcül salgın kehaneti, birçok kişide endişe yaratıyor. Vanga, Sibirya’da donmuş toprağın altında hapsolmuş ölümcül bir virüsün keşfedileceğini söylemişti. Günümüzde bazı bilim insanları, küresel ısınma ve dünya nüfusunun artışı sebebiyle, insanlığın yakın gelecekte Covid-19 benzeri virüsler ile karşı karşıya kalacağını belirtiyor.





Vanga’nın bir diğer önemli tahmini ise ciddi bir kuraklık ve kıtlık yaşanacağı yönünde. Birçok kişi, Avrupa’da yaşanan aşırı sıcakların ve dünya genelinde yaşanan tahıl krizinin, Vanga’nın kehanetleri ile örtüştüğünü düşünüyor. Baba Vanga, yoğun sıcaklar sonucunda büyük bir içme suyu krizi ve çekirge istilası yaşanacağına da tahminlerinde yer vermişti.
Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı tahminlerde uzaylı istilası ve sanal gerçekliğin günlük hayatta daha çok yer alması bulunuyor.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …