Cumartesi , 20 Nisan 2024

2023 emekliye zam yasasıyla kesenin ağzı açıldı… İşte son tutarlar





EYT düzenlemesinin yürürlüğe girmesi sonrası emekli promosyon kampanyaları gündemdeki sıcaklığını artırdı. Son olarak emekliye zam düzenlemesi bankaların müşteri kazanma iştahını artırdı. Birçok banka emekli promosyon tutarlarını güncelledi.
Emekli banka promosyonları EYT yasasının yürürlüğe girmesi sonrası yükseldi. En düşük emekli maaşı yüzde 36 artışla 5500 TL’den 7500 TL’ye çıkarıldı. Bayram ikramiyeleri de yüzde 82 artışla 2000 TL oldu. Bununla beraber emekli promosyon kampanyaları için çıta yükseldi.





Bankalar yeni müşteri edinimi için harekete geçti ve yeni emekli promosyon kampanyaları ile tutar 10 bin TL’yi buldu.
EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYALARI HAREKETLENDİ
Bankalar nisan ayında maaş almaya hak kazanacak 2 milyon 250 bin EYT’liyi müşterisi yapmak için emekli promosyon kampanyalarıyla çıtayı 10 bin liraya kadar çıkardı. En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL’den 7 bin 500 TL’ye yükselmesinin ardından özel ve kamu bankaları emekli promosyon kampanyalarında güncelleme yaptı.





Yeni emekli olan birisi ilk maaşını aldığı banka ile ya da başka bir banka ile sözleşme yaparak üç yıllık taahhüt süresini başlatabiliyor. EYT emeklileri de aynı şartlarla emekli promosyonu alabilecek.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …