Salı , 16 Nisan 2024

2023 yılında korkunç şeyler yaşanacak!





Büyük ülkeler biyolojik silahla saldıracak Baba Vanga’nın geçmişte yaptığı açıklamaları ve öngörüleri yorumlayan uzmanlar, 2023 yılında biyolojik silahlar kullanılabileceğine dikkat çekti. Dünya medyasında yer alan haberlerde özellikle büyük ülkelerin küçük ülkelere biyolojik silahlarla saldırabileceği öne sürüldü.





Asya’da nükleer patlama Baba Vanga’nın tahminleri arasında yer alan bir diğer iddia ise Asya kıtasında bir nükleer patlama Baba Vanga’nın açıklamalarını inceleyen uzmanlar, Asya kıtası genelinde toksik bulut tabakalarının oluşabileceğini ve birçok ülkenin bundan etkilenebileceğine dair açıklamalarda bulundu.





Güneş’te Tsunami Kör kâhin Baba Vanga’nın açıklamalarını yorumlayanlar, Güneş’te meydana gelecek patlamaların ve Güneş tsunamisinin etkilerinin Dünya üzerinde de hissedilebileceğini söyledi. Dünya’nın manyetik dengesinin bozulabileceğini öne süren uzmanlar, bu patlama ve fırtınalar sebebiyle elektrik kesintileri ve iletişim kanallarında sıkıntılar meydana gelebileceğini de iddia etti. Bu patlamaların sebep olacağı hasarlar ile karanlık çağlara geri dönüleceği de öne sürüldü.





Dünya’nın yörüngesi değişecek Baba Vanga’nın 2023 yılı için açıklamalarını değerlendirenler, 2023’te Dünya’nın yörüngesinin değişebileceğini ve bu sebeple çok büyük iklimsel değişikliklerin meydana gelebileceğini öne sürdü. Dünya’nın Güneş’e yakınlaşmasıyla aşırı sıcaklar ve artan radyasyonun insan yaşamını olumsuz etkileyebileceği belirtilirken, Dünya’nın Güneş’ten uzaklaşması durumunda ise buzul çağına geri dönülebileceğini ve uzun saatler karanlıkta kalınabileceği iddia edildi.





Laboratuvarda insan üretilecek Baba Vanga’nın geçmişte yaptığı açıklamaları yorumlayanlar, 2023’te laboratuvarlarda insan üretileceğini iddia etti. Baba Vanga’nın iddiasına göre gelecekte doğal doğum yasaklanacak ve bütün insanlar laboratuvarda üretilecek.

Bir dönem katıldığı izdivaç programlarında adını duyuran Naz Mila, herkesin dikkatini çeken gelin adaylarından biriydi. Sosyal medyada oldukça aktif olan Naz Mila, yaptığı cüretkar paylaşımlarıyla her daim gündeme gelmeyi başarıyor. Mila, bu defa ceketinin içine giydiği iç çamaşırıyla verdiği pozları yayınladı.

Sonraki Haber

Emekliler dikkat! Yargıtay’dan önemli karar

Emekliler dikkat! Yargıtay’dan önemli karar Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi …