Perşembe , 28 Mart 2024

2023 Yılının En Şanssız Burçları da Belli Oldu.





BALIK; Balık burçları bu yıl aşk konularında umduğunu bulamayacak. Her türlü olumsuz durumdan nem kapabilen balık burcu insanı, oldukça duygusal bir kişiliğe sahip. Bu yüzden 2023 yılını oldukça şanssız geçirecek olan balık burcu insanı, hayatına aldığı kişilerin bir hatasında, o kişileri hayatlarından defedecek. İkinci bir şansı tanımadığı için defettikleri her kişi için ayrı ayrı üzülecek, ayrı ayrı pişman olacaklar.





Balık burcu insanı, 2023 yılında geçmişe dönük bütün yaptığı hataları bir daha tekrarlayacak ve eskiden yaptıkları hatalar için pişman olacak. Ancak tek yapabilecekleri şey ise Müslüm Gürses’ten”Son Pişmanlık Neye Yarar” şarkısını açıp, saatlerce bu şarkıyı dinlemek. Geçmişte yapılan bu hataların bir telafisi olmayacak. Ayrıca bu yaptıkları hataların farkına bu yıl varacakaları için balık burcu insanı, bütün 2022 yılını depresif ve ağlamaklı bir halde geçirecek. Ama ileriki yıllarda, farkedecekleri bu hataları bir daha tekrarlamamalarını öneririz.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …