Cuma , 19 Nisan 2024

21 Adet Kuru Üzümü Suda Bekletin. Sabah İçin. Faydaları Saymakla Bitmiyor





İŞTE 21 KURU ÜZÜMÜN VE SUYUNUN YARARLARI..
Kuru üzüm kapsadığı antiseptik m-addeler sayesinde sindirimi kolay hale getirir. Aynı zamanda yemek b-orusu, mide ve b-ağırsaklardaki biriken ze-hirli kalıntıları da d-ışkı ya da i-drar yolu ile bedenden atar.





Çeşitli nedenlerden dolayı karaciğerin çeperinde h-asarlı hü-creler birikir. Bir vakit sonra bu birikim karaciğerin yağ oranını artırarak ci-ddi hastalıklara neden olur. Ancak her sabah akşamdan hazırladığınız 21 kuru üzümlü suyu içerek bu te-hlikeyi eksiltebilirsiniz. Kuru üzüm suyu karaciğeri arındırmasının yanı sıra ha-sarlı hücrelere karşı da korur.





Bazı gıdalar ya da hastalık sırasında mide duvarında yaşanan kr-amplar sebebiyle kusma ra-hatsızlığı yaşanır. Mide a-sidi de artıkça bu rahatsızlık hem yemek borusunu hem de ağız sıhhatini negatif etkiler. Bu vaziyetin yaşanması sırasında dünden bekletilen kuru üzüm suyu tüketerek mide bulantısı giderilebilir.





K-ötü kolesterol seviyesi artıkça kalp ve d-amar rahatsızlığı yaşanma r-iski de çoğalır. Uzmanlar, 21 kuru üzümün kolesterol seviyesinin düşürmesinin yanı sıra d-amar tı-kanıklığını da önleyerek kalp ra-hatsızlığının yaşanma ihtimalini azaltır.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …