Perşembe , 25 Nisan 2024

21 Mart Pazartesi yarın okulların tatil olduğu iller





SİİRT Siirt’in Pervari ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime öğretime yarın ara verildi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde kar yağışının yoğun şekilde etkisini sürdürdüğü belirtildi. Bu kapsamda ilçe genelinde 21 Mart Pazartesi günü için eğitim öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu. Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.





Yurt genelinde birçok ilden kar tatili haberlerinin gelmesinin ardından vatandaşlar tatil durumu sorgulamalarına devam ediyor. 18 Mart tarihinde yoğun kar yağışı nedeniyle pek çok ilde okullara bir gün ara verilmişti. İstanbul için de Vali Ali Yerlikaya’dan konuyla ilgili tatil açıklaması gelmişti. Peki yarın okullar tatil mi?





YARIN OKULLAR TATİL Mİ?
Meteoroloji’nin yayınlamış olduğu son hava durumu raporuna göre İstanbul’da Cuma gününden bugüne kadar yoğun kar yağışı etkili olacak. Pazartesi okulların tatil olması durumu öğrenci ve veliler tarafından araştırılsa da, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat yeni bir bir gelişme yaşandığında sayfamızda yer vereceğiz.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …