Perşembe , 28 Mart 2024

3 4 sene önce Mehmetçiği hedef aldığı için Filmi gişede çakılan Mahsun yine aynı hatayı yaptı. Mehmetçik için b’akın ne dedi !





TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMMehmetçiğin cansiparene mücadelesini görmezden gelen Mahsun Kırmızıgül, tepki çeken bir paylaşımda bulundu.Kırmızıgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, askerlerin kışladan çıkmadığını belirterek “Eskiden felaketler yaşandığında, anında askerler halkın yardımına koşardı. Ülke günlerdir yangınla boğuşurken askerlerlerin kışlalardan çıkmamasının nedenini bilen var mı?” ifadelerini kullandı.





MSB’DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin pek çok bölgede yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına desteği sürdürdüğünü duıyurmuştu.Yapılan açıklamada, ” Türk Silahlı Kuvvetleri, pek çok bölgede yangın söndürme ve tahliye çalışmalarına desteği sürdürüyor. 400’den fazla Mehmetçik; 3 İHA 4 helikopter 2 çıkarma gemisi 50’den fazla itfaiye, arazöz ve iş makinasıyla görev yapıyor. TSK verilecek her türlü ilave göreve hazırdır.” denildi.




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …