Cumartesi , 20 Nisan 2024

4 İLE UYARI GELDİ! KRONİK RAHATSIZLIĞI OLANLAR DİKKAT





Hava sıcaklıkları ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ve Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin yayınlayacağı tahmin raporlarının dikkatle takip edilmesi önem arz etmektedir” ifadelerine yer verilirken, Aydın’da en yüksek gündüz sıcaklığının 40 derece ile Pazar günü ölçüleceği belirtildi.





4 İLE UYARI GELDİ
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 26-31 Mayıs tarihileri arasında Bilecik, Eskişehir, Bursa ve Kütahya’da hava sıcaklıklarının hafta ortasına kadar mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Bilecik’te bugün 29 derece olan hava sıcaklığı hafta sonu 35 olması beklenirken, Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü oluşması muhtemel güneş çarpması vakaları için vatandaşları uyardı.





EGE’DE YAŞAYANLAR DİKKAT
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerine göre; Ege Bölgesinde yer alan başta Denizli başta olmak üzere çevre illerde 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında hava sıcaklıklarının artarak mevsim normallerinin 4 ila 12 derece üstünde seyretmesi bekleniyor.





26 Mayıs 2022 gününden itibaren sıcaklıkların artarak tekrar mevsim normalleri üstünde seyredeceği ise tahmin ediliyor. Denizli’de havaların az bulutlu ve güneşli olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise en düşük 35, en yüksek ise 38 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.





Meteoroloji yetkilileri, vatandaşları ani sıcaklık değişimlerine karşı hazırlıklı olunması ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı hava tahmin raporlarının dikkatle takip edilmesi önemle arz ettiğini açıklayarak uyardı.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …