Cuma , 29 Mart 2024

4. KEZ KANSERE YAKALANAN ÜNLÜ OYUNCU BAHAR ÖZTAN’DAN HABER VAR





YEŞİLÇAM’IN GAMZELİ GÜZELİ
‘Şaşkın Milyoner’ ve ‘Ortadirek Şaban’ gibi Yeşilçam’ın unutulmayan yapımlarında rol alan Öztan, İstanbul’dan taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile Bodrum’da otel işletmeciliği yapmaya başlamıştı. 1980’lerde kariyerinin en parlak dönemini yaşayan 1962 doğumlu Bahar Öztan, bir şampuan reklamında rol aldıktan sonra film yapımcılarının da dikkatini çekti. Dönemin ilgi gören fotoromanlarında da büyük beğeni topladı.





1987 yılında ilk kez İzmir Fuarı’nda Bülent Ersoy’la halk konserlerinde ve Seda Sayan’la çalışmaya başladı. Kemal Sunal ile rol aldığı ‘Şaşkın Milyoner’ filmiyle büyük bir şöhret yakaladı ve ardından da kariyerinde hızla yükseldi. Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak akıllara kazındı. 2000’li yılların başında ABD’ye gitti ve bir süre orada yaşadı. 1993–2008 yılları arasında mimar Yavuz Çolak ile evlilik yaşadı ve bir oğlu dünyaya geldi. 2007 yılında ‘Aşk Kapıyı Çalınca’ dizisi için kamera karşısına geçen Öztan ardından Bodrum’da otel işletmeciliği yapmaya başladı.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …