Cumartesi , 20 Nisan 2024

5 il içi sarı uyarı verildi! Meteoroloji açıkladı: sert geliyor…





BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sinop çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.BOLU °C, 21°C: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı





DÜZCE °C, 24°C: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.AMASYA °C, 27°C: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. SAMSUN °C, 21°C: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.





DOĞU ANADOLU Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.ERZURUM °C, 30°C: Parçalı ve az bulutluIĞDIR °C, 35°C: Parçalı ve az bulutluGÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.ADIYAMAN °C, 32°C: Az bulutlu ve açıkDİYARBAKIR °C, 35°C: Az bulutlu ve açıkİSTANBUL İstanbul Anadolu Yakası’nda yağmur tekrar başladı. Yağmurla birlikte trafiğe çıkan sürücüler, yollarda güçlükle ilerledi. Yağış nedeniyle bazı yollarda trafik oluştu. Anadolu Yakası’nın yüksek yerlerinde ise sisli hava dikkat çekti.




Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …