Perşembe , 25 Nisan 2024

6 Mahalle 1 Hastane boşaltıldı. Manavgattaki yangını b’akın kimler çıkarmış !





Bölgede iki petrol istasyonunun olması büyük korku yarattı. Alevlerin yerleşim birimlerine yaklaşması üzerine 2 mahallede bazı evler boşaltıldı.Antalya’da can telaşı fotoğraf karelerini yansıdıYANGINLA MÜCADELE SÜRÜYORYangınlara 1 uçak 19 helikopter 103 arazöz, 6 dozer ve yüzlerce işçi ile müdahale ediliyor. Yangına Orman bölge Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra AFAD ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de müdahale ediyor. Çevre il ve ilçelerden de destek ekipler bölgeye yönlendirildi.





DUMANDAN ETKİLENEN 40 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDUManavgat Devlet Hastanesi’ne yangın nedeniyle dumandan etkilenen 40 kişi başvurdu ve bu kişilere oksijen tedavisi uygulandı. Vücudunda yanık olan ve durumunun ağır olduğu belirtilen bir kişi ise ilk müdahalenin ardından Antalya’ya sevk edildi.BAKAN BÖLGEYE GİDİYORTarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de bölgeye doğru yola çıktı. Yangının etkili olduğu bölgede güvenlik güçleri vatandaşlara destek olmaya çalışıyor.Antalya’da can telaşı fotoğraf karelerini yansıdı





PANİK ANLARI FOTOĞRAF KARELERİNİ YANSIDIİlçenin Kalemler Mahallesi Azizler mevkisindeki yangında evlerinde olanlar, görevlilerce araçlara bindirilerek alandan uzaklaştırıldı.Yangında, bazı evlerin zarar gördüğü, hayvanların telef olduğu belirtildi.Traktörlerle bölgeden uzaklaşanların yaşadığı panik anları ise kameralara yansıdı. Yangının etkili olduğu bazı bölgeki evlerde hasar meydana geldi. Görgü tanıklarına göre Kimlikleri belirlenemeyen şahıslar 4 ayrı bölgede yangın çıkararak uzaklaştı..

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …