Perşembe , 28 Mart 2024

7 büyük şehir hissetti





SON DAKİKA! İSTANBUL VE ÇEVRESİNDE ÇOK BÜYÜK DE’PREM OLDU!
Az önce açıkladılar! AFAD harekete geçti..





Son dakika haberi… AFAD’ın aktardığı bilgiye göre göre, Balıkesir’in Gönen ilçesinde saat 18.44’te 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; Bursa, İstanbul, Çanakkale, Yalova, Kocaeli, Manisa ve İzmir gibi illerden de hissedildi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi de depremin merkez üssünü Balıkesir’in Gönen ilçesi olarak duyurdu.





SON DAKİKA: KORKUTAN DEPREM İSTANBUL’DA DA HİSSEDİLDİ!
AFAD, depremin merkezinin Biga olduğunu belirtirken Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünün Gönen olduğunu duyurdu. Balıkesir Valisi Yücel Yılmaz, meydana gelen depremle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Vali Yılmaz, paylaşımında şunları kaydetti: “Saat 18.44’de Gönen İlçemize bağlı Tahtalı Mahallemiz merkezli 4.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak şu ana kadar intikal eden bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Jandarma ve Afad birimlerimizin tarama çalışmaları devam etmektedir. Gönen İlçemize ve Balıkesir’e geçmiş olsun.”

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …