Cuma , 19 Nisan 2024

7 YAŞINDA BOĞAZ AĞRISIYLA GİTTİĞİ HASTANEDEN CENAZESİ ÇIKTI..





Boğaz ağrısı şikayeti dolayısıyla öğretmen olan babası Çağlar Kıymet tarafından Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir Çakı Semt Polikliniği’ne götürülen ilkokul 2. sınıf öğrencisi Melis Kıymet, burada uygulanan tedavinin ardından rahatsızlandı. Durumu ağırlaşan çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızının durumunun ağırlaştığını görev yaptığı okulda öğrenen anne Nuran Zehra Kıymet, hemen hastaneye koştu.





Çocuklarının ölüm haberi, genç anne ve babayı sarstı. Acılı anne ve baba morgun önünde gözyaşı döktü. Biricik kızına yeni yıl hediyesi olarak akıllı saat alan acılı annenin “Beni yavrumun yanına alın” diye seslenmesi yürekleri dağladı. Amasya Valiliği olayın ardından adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı. 7 yaşındaki Melis Kıymet için Hattat Hamdullah Efendi Camisi’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sonrası minik Melis, Tekirdede Mezarlığı’na defnedildi. Yeni yıl için aldığı hediye akıllı saati kızına veremeyen anne Nuran Zehra Kıymet ve baba Çağlar Kıymet de biricik evlatlarının ardından gözyaşı döktü. Acılı anne kızının tabutuna sarılarak vedalaştı.
MELİS’TEN GERİYE ÖĞRETMENLERİ İÇİN ÇİZDİĞİ RESİMLER KALDI Serdar Zeren İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Melis’ten geriye 10 gün önce öğretmenleri için çizdiği 2 resim kaldı.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …