Perşembe , 28 Mart 2024

71 ile kuvvetli yağış geliyor Meteoroloji uyardı: İstanbul İzmir Muğla Antalya…





Yağışların; Marmara bölge geneli, Kıyı Ege ile Kütahya, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51-80 kg/m2) olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.





Bugün bastıran şiddetli yağışlar hafta boyunca devam edecek. Cumartesi ve pazar günü İstanbul, İzmir, Aydın ve Muğla’daki yağışlar daha da kuvvetlenecek. Perşembe günü ise kar yağışı görülen illerin sayısında artış olacak. Sivas, Erzincan, Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu bölgesinde etkili kar yağışı olacak.





EGE Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimleri ile Kütahya çevrelerinde yerel kuvvetli, Muğla çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 15°C Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı DENİZLİ °C, 18°C Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı





İZMİR °C, 19°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli olması bekleniyor. MUĞLA °C, 13°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.





AKDENİZ Parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz ile Mersin ile Adana çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.





HATAY °C, 20°C Parçalı ve çok bulutlu MERSİN °C, 21°C Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …