Cuma , 29 Mart 2024

76 şehirde mutasyon alarmı






Sağlık Bakanlığı, 76 şehirde 41 bin 552 kişide tespit edilen mutasyona karşı önlemleri artırdı. Bütün illeri uyaran bakanlık, yayınladığı genelgede AVM ve pazarlara bilgilendirme tabelaları asılacağını, Suriyelilerin yoğun olarak bulunduğu yerleşim yerlerinin yakından izleneceğini ve mahallelerde denetimlerin sıkılaştırılacağını belirtti.




Sağlık Bakanlığı, 76 şehirde 41 bin 552 kişide tespit edilen mutasyonlu virüse karşı önlemleri arttırdı, yeni COVID-19 tedbirlerini bir genelgeyle açıkladı.İşte genelgenin ayrıntıları:




AVM VE PAZARLARA TABELA ASILACAK”Ziyaret ve toplanmaların önlenmesine yönelik mesajlar medya ve sosyal medya kanalları kullanılarak, camilerde hutbeler yoluyla, muhtarlar ve toplumdaki kanaat önderleri vasıtasıyla anlatılacak. Kamusal alanların girişinde (Banka, PTT, market, pasaj, işhanı, AVM ve pazar gibi) içeride aynı anda bulunabilecek kişi sayısını gösteren tabela asılacak.



Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …