Cumartesi , 27 Nisan 2024

Genel

AB ülkelerinde hızla yayılıyor! Vakalardaki artış sonrası ECDC’den uyarı

Vakalardaki artış sonrası ECDC’den uyarı Avrupa Hastalıkları Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC), AB ülkelerinde kızamık ve boğmaca vakalarında artış olduğunu belirterek, aşılama protokollerine uyulması gerektiği uyarısında bulundu. İşte detaylar…

Haberin devamını oku

Türkiye’ye önemli uyarı: Depreme hazırlıklı olun

Türkiye’ye önemli uyarı: Depreme hazırlıklı olun Frank Hoogerbeets’in doğru tahminleri ve gezegen hareketlerine dayalı deprem analizleri, Türkiye ve komşu ülkelerde ciddi bir endişe ve dikkat uyandırdı.

Haberin devamını oku

Ünlü Sanatçıdan üzen haber

Ünlü Sanatçıdan üzen haber Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı, şarkıcı ve iş insanı Faik Öztürk’ten üzen haber geldi. Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı. Safiye Soyman ile 2000 yılından beri birlikte olan ve eğlenceli kimliğiyle bilinen Faik Öztürk yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme geldi.

Haberin devamını oku

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı illeri açıkladı herkes hazır olsun. Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli 6 Şubat depremlerinde yerle bir olan Hatay İskenderun’a dair açıklamalarda bulundu. Görür, “İskenderun’da bazı yerler çökmüş ve batıyor” dedi.

Haberin devamını oku

Yeşilçam’ın büyük isminden acı haber!

Yeşilçam’ın büyük isminden acı haber! Tuğba’nın sevenleri sağlık durumunu merak etti. İşte detaylar… Elveda Dostum, Taçsız Kral gibi projelerde yer alan başarılı oyuncunun geçirdiği trafik kazasının ardından son durumu merak edildi.

Haberin devamını oku

sanatçı vefat etti

sanatçı vefat etti ünlü Saz sanatçısı vefat etti Sevilen sanatçıdan acı haber Kolbastı oyunun bulucularından olan sanatçıdan acı haber geldi..

Haberin devamını oku

Çanakkale Boğazı

Çanakkale Boğazı Son Dakika | Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Haberin devamını oku

Deprem olacak diye jeologlar bu illerden kaçmaya başladı

Deprem olacak diye jeologlar bu illerden kaçmaya başladı Türkiye’de yaşayan deprem uzmanı Moriwaki Yoşinori, özellikle 3 büyükşehirde yatay mimari yapılmasını söyledi. Ayrıca “İstanbul’da özellikle kentsel dönüşümü çalışmak lazım. Marmara’da deprem olacak diye kaçan jeologlar var, binayı bilmedik” dedi.

Haberin devamını oku

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları Enstitüsü’nden (KRDAE) alınan bilgilere göre, depremin enlemi 38.71861° ve boylamı 25.53389° olarak kaydedildi.

Haberin devamını oku

Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye: Kurban Bayramı’nda Dağıtılacak

Belediye Başkanı seçimden önce emeklilere verdiği sözü tutarak, ihtiyaç sahibi emeklilere 5 bin TL ikramiye verileceğini açıkladı. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde verdiği vaatleri yerine getirmeye başladı Aydar, seçim vaadi olarak verdiği İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira bayram ikramiyesini Kurban Bayramı için gerçekleştireceklerini açıkladı.

Haberin devamını oku