Salı , 19 Mart 2024

GÜNCEL HABER

Güncel haber ve Güncel Haberleri son dakika güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Naci Görür İstanbul depremi için uyardı!

Naci Görür İstanbul depremi için uyardı! Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremine ilişkin çarpıcı uyarılarda bulundu.

Haberin devamını oku

Konya’da düşen uçağın pilotunun paraşütle atladığı görüntüler ortaya çıktı: İşte o anlar…

Konya’da düşen uçağın pilotunun paraşütle atladığı görüntüler ortaya çıktı: İşte o anlar…

Haberin devamını oku

Deprem Korkuttu! O Ülke Fena Sallandı

Deprem Korkuttu! O Ülke Fena Sallandı Türkiye’de depremler etkisini sürdürürken korkutan bir haber bu kez başka bir ülkeden geldi. Depremin en fazla hissedildiği ülke konumunda bulunan Türkiye’nin dışında çeşitli ülkelerde de sallantılar yaşanmaya devam ediyor.

Haberin devamını oku

Bahar Öztan’ın Hastalığı Tekrar Nüksetmişti

Bahar Öztan’ın Hastalığı Tekrar Nüksetmişti Milyonların sevgilisi olan 60 yaşındaki Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan, hastalığının yeniden nüksettiğini açıklanmıştı. Yeşilçam’ın gamzeli güzeli olarak tanınan Öztan, tedavi gördüğü hastanede…

Haberin devamını oku

Usta Sanatçı Yeşilçam Denilince Akla Gelirdi

Usta Sanatçı Yeşilçam Denilince Akla Gelirdi ‘Kapıcılar Kralı’, ‘Köşeyi Dönen Adam’, ‘Piano Piano Bacaksız’, ‘Maden’, ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’, ‘Sensiz Yaşayamam’ ve ‘Namus Borcu’ gibi Türk sinemasında iz bırakan filmler onunla güzelleşti ama az önce o da aramızdan ayrıldı

Haberin devamını oku

10 Gün Yatağa Bağlı Kalacak! Sosyal medyadan paylaştı

10 Gün Yatağa Bağlı Kalacak! Sosyal medyadan paylaştı 9 saatlik ameliyattan çıkan Berna Laçin, sağlık durumu ile ilgili paylaşım yaptı. Berna Laçin, geçtiğimiz günlerde ciddi bir omurilik operasyonu geçireceğini açıklamıştı. Berna Laçin 9 saat süren ameliyattan çıktıktan sonra sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında paylaşım yaparak 3 omuruna 6 tane vida takıldığını, 10 gün boyunca hastanede yatağa bağlı kalacağını belirtti.

Haberin devamını oku

Selana’nın Yüce Honos’u hayatını kaybetti

Selana’nın Yüce Honos’u hayatını kaybetti Yeşilçam’ın efsanesi Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti. Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu, 91 yaşında İstanbul’da hayata veda etti. Yıldızoğlu’nun vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu.

Haberin devamını oku

Gece oldu uykudan uyandırdı

Gece oldu uykudan uyandırdı Gece vakti sallandı ilimiz! Çevre illerde hissedildi ve uykudan uyandırdı. HABERİ OKUMAK İSTERSENİZ GÖ/RSELE DO/KUNUNUZ…

Haberin devamını oku

Deprem hareketliliği artan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için hayati uyarı

Deprem hareketliliği artan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için hayati uyarı Marmara Bölgesi’nin Güney Marmara Bölümü’ndeki Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde son aylarda artan deprem hareketliliğini yorumlayan uzmanlar, hayati uyarılarda bulundu.

Haberin devamını oku

4.4 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

36 km derinlikte meydana gelen sarsıntı çevre illerde de hissedildi. ayrıntılar için sonraki görsele geçiniz.

Haberin devamını oku