Cuma , 19 Nisan 2024

GÜNCEL HABER

Güncel haber ve Güncel Haberleri son dakika güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

İstanbul Depreminin Zamanı Geldi

İstanbul Depreminin Zamanı Geldi Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da beklenen deprem konusunda bir çağrıda bulundu. Naci Görür, İstanbul’da beklenen deprem konusunda bir çağrıda bulunarak, şehrin ve Marmara Bölgesi’nin depreme karşı dirençli hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Haberin devamını oku

Dışişleri Bakanı Fidan’dan önemli açıklamalar: ”Bölgede savaş riski var’

Dışişleri Bakanı Fidan’dan önemli açıklamalar: ”Bölgede savaş riski var” Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları…

Haberin devamını oku

Meteorolojiden uyarı: 16 il için sarı kodlu sağanak yağış!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuzey ve batı kesimlerde parçalı ve çok bulutlu, bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olacağını bildirdi.

Haberin devamını oku

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Tokat’taki depremin sinyalini 16 saat önce verdi.

Haberin devamını oku

Naci Görür Yeni Duyurusu

Naci Görür Yeni Duyurusu Prof Dr. Naci Görür. uzman deprem bilim uzmanı . maraş depremi öncesinde de uyarılarda bulunmuştu ve dediği gibi gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde Konya başta olmak üzere birkaç ilimiz daha sallanmış ve fay hatlarının kırılması konusunda ikazda bulunmuştu. Ama bu defa daha büyüğünden haber verdi.

Haberin devamını oku

Metin Akpınar’ın hikayesinde ki gerçek

Metin Akpınar’ın hikayesinde ki gerçek Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği ismin kim olduğunu açıklamasından sonra ortalık bir anda karıştı Ekranlarda ortaya çıkan bu gerçek bir anda gündem oldu Müge Anlı dinlerken şaaşkınlığunu gizleyemedi

Haberin devamını oku

Vefat edenlerin sayısı aktarıldı

Vefat edenlerin sayısı aktarıldı Büyük acı.. Evlere ateşler düştü.. 75 kişi yaşama veda etti.. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın açıklamalarından satır başları:

Haberin devamını oku

Peş peşe şiddetli zelzeleler oldu

Peş peşe şiddetli zelzeleler oldu Az önce çok büyük bir deprem meydana geldi Yaklaşık 10 il sallandı Açıklama geldi

Haberin devamını oku

Son Dakika! Malatya’da Korkutan Deprem

Son Dakika! Malatya’da Korkutan Deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Battalgazi’de bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Haberin devamını oku

Öksürüğü 1 aydır sürmekteydi

Öksürüğü 1 aydır sürmekteydi Amasya’da bir aydır yaşadığı öksürük şikayetiyle hastaneye başvuran hastanın yapılan tetkiklerinde öksürüğün nedeninin başka olduğu ortaya çıktı. devamı sonraki sayfada…

Haberin devamını oku