Salı , 19 Mart 2024

SPOR

Spor haberleri ve Spor’daki son dakika güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Naci Görür İstanbul depremi için uyardı!

Naci Görür İstanbul depremi için uyardı! Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremine ilişkin çarpıcı uyarılarda bulundu.

Haberin devamını oku

Deprem Korkuttu! O Ülke Fena Sallandı

Deprem Korkuttu! O Ülke Fena Sallandı Türkiye’de depremler etkisini sürdürürken korkutan bir haber bu kez başka bir ülkeden geldi. Depremin en fazla hissedildiği ülke konumunda bulunan Türkiye’nin dışında çeşitli ülkelerde de sallantılar yaşanmaya devam ediyor.

Haberin devamını oku

Usta Sanatçı Yeşilçam Denilince Akla Gelirdi

Usta Sanatçı Yeşilçam Denilince Akla Gelirdi ‘Kapıcılar Kralı’, ‘Köşeyi Dönen Adam’, ‘Piano Piano Bacaksız’, ‘Maden’, ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’, ‘Sensiz Yaşayamam’ ve ‘Namus Borcu’ gibi Türk sinemasında iz bırakan filmler onunla güzelleşti ama az önce o da aramızdan ayrıldı

Haberin devamını oku

Deprem hareketliliği artan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için hayati uyarı

Deprem hareketliliği artan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova için hayati uyarı Marmara Bölgesi’nin Güney Marmara Bölümü’ndeki Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde son aylarda artan deprem hareketliliğini yorumlayan uzmanlar, hayati uyarılarda bulundu.

Haberin devamını oku

4.4 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

36 km derinlikte meydana gelen sarsıntı çevre illerde de hissedildi. ayrıntılar için sonraki görsele geçiniz.

Haberin devamını oku

7.8 büyüklüğünde deprem hakkında

7.8 büyüklüğünde deprem hakkında Büyük İstanbul Depremi İçin Vatandaşları Tedirgin Edecek Bir Açıklama Daha Geldi Maalesef İlk Kez Tarih Biçildi..

Haberin devamını oku

Çay Markasının İçerisinde Yabancı Madde Çıktı

Marketlerden apar topar bir biçimde toplatıldığı aktarılıyor.. Ünlü çay markasıydı yasaklı madde ortaya çıktı..

Haberin devamını oku

4.2 büyüklüğünde deprem oldu

4.2 büyüklüğünde deprem oldu Kandilli Rasathanesi, Van’ın Muradiye ilçesine bağlı Adaklı mahallesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Haberin devamını oku

Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu Ankara’da kaza yaptı

Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu Ankara’da kaza yaptı Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamed A. Fatah Elburhan Rahman, Ankara’da trafik kazası yaptı.

Haberin devamını oku

Çok yazık yaa..

Çok yazık yaa.. Usta oyuncu Ayda Aksel baba acısıyla sarsıldı. Aksel babasının vefatıyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Son olarak geçtiğimiz günlerde final yaparak ekranlara veda eden “Aile” dizisinde seyirci karşısına çıkan Ayda Aksel baba acısıyla sarsıldı. Ayda Aksel son olarak, geçtiğimiz haftalarda final yapan ”Aile” dizisinde Nedret Soykan karakterine hayat vermişti.

Haberin devamını oku