Cumartesi , 27 Nisan 2024

SPOR

Spor haberleri ve Spor’daki son dakika güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Meteorolojiden uyarı: 16 il için sarı kodlu sağanak yağış!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuzey ve batı kesimlerde parçalı ve çok bulutlu, bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olacağını bildirdi.

Haberin devamını oku

Naci Görür Yeni Duyurusu

Naci Görür Yeni Duyurusu Prof Dr. Naci Görür. uzman deprem bilim uzmanı . maraş depremi öncesinde de uyarılarda bulunmuştu ve dediği gibi gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde Konya başta olmak üzere birkaç ilimiz daha sallanmış ve fay hatlarının kırılması konusunda ikazda bulunmuştu. Ama bu defa daha büyüğünden haber verdi.

Haberin devamını oku

Vefat edenlerin sayısı aktarıldı

Vefat edenlerin sayısı aktarıldı Büyük acı.. Evlere ateşler düştü.. 75 kişi yaşama veda etti.. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın açıklamalarından satır başları:

Haberin devamını oku

Peş peşe şiddetli zelzeleler oldu

Peş peşe şiddetli zelzeleler oldu Az önce çok büyük bir deprem meydana geldi Yaklaşık 10 il sallandı Açıklama geldi

Haberin devamını oku

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten erken seçim açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten erken seçim açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sonrası gerçekleştirilen ilk AK Parti MYK toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin devamını oku

İsrail’e Havadan Saldırı Başlattılar

İsrail’e birileri dur dedi ve saldırı yapmaya başladı ilk bilgiler geldi üstelik hiç beklenmedik bir ülke bunu yapan.. İsrail’in Suriye’deki konsolosluk saldırısının ardından İran harekete geçti. İran, İsrail’e kamikaze dronlarla İHA saldırısı başlattı.

Haberin devamını oku

Antalya’da felaket! Kurtarma Çalışmaları Zamanla Yarışıyor

Antalya’da felaket! Kurtarma Çalışmaları Zamanla Yarışıyor Antalya’da yaşanan facia olayın ardından çok sayıda ekip Türkiye’nin çeşitli illerinden olay yerine sevk edildi

Haberin devamını oku

AKŞAM VAKTİ YAŞANDI EKİPLER OLAY YERİNDE

AKŞAM VAKTİ YAŞANDI EKİPLER OLAY YERİNDE Akşam vakti feci olay yaşandı! Ekipler olay yerinde.

Haberin devamını oku

Marketlerden Tek Tek Toplatılıyor

Marketlerden Tek Tek Toplatılıyor Marketlerden tek tek toplatılıyor. Ekipler alarma geçti..Evinizde Varsa Hemen Atın Ayrıntılar İçeriğin Devamındadır..İçeriğin Devamını Okumak Ve Görmek İçin Lütfen G’örsele D’okununuz..

Haberin devamını oku

Şehidin naaşı başında göz yaşları sel oldu

Şehidin naaşı başında göz yaşları sel oldu Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın (26) cenazesi, memleketi Niğde’de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp söyledikleri herkesi ağlattı

Haberin devamını oku