Cuma , 29 Mart 2024

TEKNOLOJİ

Teknoloji ve Bilim Haberleri son dakika güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Hakan Bayrakçı, Büyükşehirlerdeki Seçim Durumunu Açıkladı! Herkes Çok Şaşıracak!

Hakan Bayrakçı, Büyükşehirlerdeki Seçim Durumunu Açıkladı! Herkes Çok Şaşıracak! Hakan Bayrakçı, SONAR Araştırma’nın sahibi olarak, büyükşehirlerdeki seçim anketlerinin son durumunu canlı yayında paylaştı.

Haberin devamını oku

Diyet Gıdası Krizi: 100’ü aşkın kişi hastaneye kaldırıldı

Diyet Gıdası Krizi: 100’ü aşkın kişi hastaneye kaldırıldı İçerisinde kırmızı pirinç mayası bulunan ve takviye diyet gıdası olarak bilinen ürünü kullanan 100’den fazla kişi hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizde

Haberin devamını oku

Yolcu otobüsü köprüden uçtu! Çok sayıda ölü var

Yolcu otobüsü köprüden uçtu! Çok sayıda ölü var Güney Afrika’da bir otobüs köprüden aşağı uçtu. Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasına göre kaza da 45 kişi öldü.

Haberin devamını oku

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa Hastanesi’nde 200 Filistinliyi infaz ettiğini, yaklaşık 1000 Filistinliyi de alıkoyduğunu duyurdu. Gazze’deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan açıklamada, İsrail’in 18 Mart’ta Şifa Hastanesi ve çevresine düzenlediği baskın ve kuşatmaya ilişkin bilgi verildi.

Haberin devamını oku

İşsizlere büyük destek

İŞKUR İşsiz kalana 18 bin TL ödeme yapıyor!. İŞKUR, kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim kazanmalarını ve istihdam edilebilirliklerini artırmayı hedefleyen iş başı eğitim programını sürdürüyor. Haftalık 45 saatlik bir çalışma süresini aşmayacak şekilde planlanan bu programda, katılımcılara günlük 653,99 TL ödeme yapılıyor. Programın süresi 9 ayı geçmeyecek şekilde belirlenmiş olup, belirli iş kollarında faaliyet gösteren katılımcılara aylık 17 bin TL ödeme …

Haberin devamını oku

Haftaya yüzler gülecek

Haftaya yüzler gülecek Yüzler gülüyor! Emeklilere ödemeler başladı. Şart yok herkes ödeme alacak. En düşük emekli maaşı alana bu hafta 9 bin TL ödenecek Yerel seçim önce emeklinin geçim derdi devam ediyor. Hafta sonu mitinglerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliler için hiç açıklama yapmayınca son umutlar da tükendi. Emekliye müjde beklentisi promosyonla sınırlı kaldı.

Haberin devamını oku

AFAD son dakika

AFAD son dakika Saat 12:38’de Muğla açıklarında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Naci Görür ve Ahmet Ercan, İstanbul’da 5 ilçeye korkutan uyarılarda bulundu. Deprem uzmanları Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Ahmet Ercan, İstanbul’da beklenen büyük depreme karşı uyarılarda bulundu.

Haberin devamını oku

Yolcu otobüsü köprüden uçtu

Yolcu otobüsü köprüden uçtu Yolcu otobüsü köprüden uçtu! Çok sayıda ö’lü ve yaralılar var. Allah sabır versin. Ekipler olay yerinde.

Haberin devamını oku

Bursa’da 7.3 lük Açıklama

Bursa’da 7.3 lük Açıklama Üç üniversitenin Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yaptığı ortak çalışmada, daha önce haritalarda yer almayan 95 kilometre uzunluğunda Kayapa’dan Yenişehir’e uzanan aktif bir fay hattı keşfedildi. Kayapa-Yenişehir Fayı olarak adlandırılan fay, olası senaryolara bakıldığında 7,3 büyüklüğünde bir deprem üretebilir.

Haberin devamını oku

Muğla ve Adana’daki depremlerin ardından Prof. Dr. Görür uyardı: Daha büyük depremler üretebilir

Muğla ve Adana’daki depremlerin ardından Prof. Dr. Görür uyardı: Daha büyük depremler üretebilir Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, bugün Muğla ve Adana’da meydana gelen depremler için sosyal medya hesabından paylaşım yaparak uyarıda bulundu.

Haberin devamını oku