Cumartesi , 20 Nisan 2024

TÜRKİYE

Türkiye Haberleri , son dakika türkiye haber ve gelişmeleri takip edebilirsiniz

Nisan, 2024

  • 20 Nisan

    İzmir’de korku dolu deprem

    İzmir’de korku dolu deprem Son Dakika.. Deprem oldu.. İzmir’de çevre illeri de sallayan deprem oldu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) açıklamasında İzmir Seferihisar’da 4.5 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin eski belediye başkanının eşinden üzücü bir haber geldi.

  • 20 Nisan

    Müge Anlı’da büyük şok! Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara Gülatan’ın babası başka bir ünlü çıktı

    Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara Gülatan’ın babası başka bir ünlü çıktı Metin Akpınar-Duygu Nebioğlu-Uğur Dündar-Dilara Gülatan cephesinde sular durulmuyor. Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara Gülatan’ın babasının başka bir ünlü isim olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar… Haberin devamını okumak için sonraki sayfaya geçiniz…

  • 20 Nisan

    Afad duyurdu. Deprem oldu

    Sarsıntı çevre illerde de hissedildi Tokat’ta dün yaşanan 5.6’lık deprem konuşulurken bir deprem de İzmir’de meydana geldi. AFAD, Seferihisar ilçesinin merkez üssü olduğu 4.5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiğini duyurdu. Saat 11.02’deki sarsıntı çevre illerde de hissedilirken herhangi bir olumsuz durum aktarılmadı.

  • 20 Nisan

    Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

    Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha karşı İran’a füze saldırısı düzenledi. Haberin devamını okumak için sonraki sayfaya geçiniz…

  • 20 Nisan

    Aylar öncesinde Gemlik ve Tokat depremini bildi: 7 üzerinde deprem olacağı ili de açıkladı!

    Aylar öncesinde Gemlik ve Tokat depremini bildi: 7 üzerinde deprem olacağı ili de açıkladı! Astrolog Sinan Hoca, Gemlik depremini ve Tokat depremini 3 ay öncesinden bilmişti. Şimdi de 7 üzerinde deprem olacağı ili açıkladı. Haberin devamını okumak için sonraki sayfaya geçiniz…

  • 19 Nisan

    İstanbul Depreminin Zamanı Geldi

    İstanbul Depreminin Zamanı Geldi Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da beklenen deprem konusunda bir çağrıda bulundu. Naci Görür, İstanbul’da beklenen deprem konusunda bir çağrıda bulunarak, şehrin ve Marmara Bölgesi’nin depreme karşı dirençli hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

  • 19 Nisan

    Dışişleri Bakanı Fidan’dan önemli açıklamalar: ”Bölgede savaş riski var’

    Dışişleri Bakanı Fidan’dan önemli açıklamalar: ”Bölgede savaş riski var” Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları…

  • 19 Nisan

    Meteorolojiden uyarı: 16 il için sarı kodlu sağanak yağış!

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuzey ve batı kesimlerde parçalı ve çok bulutlu, bazı bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olacağını bildirdi.

  • 19 Nisan

    Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

    Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Tokat’taki depremin sinyalini 16 saat önce verdi.

  • 19 Nisan

    Naci Görür Yeni Duyurusu

    Naci Görür Yeni Duyurusu Prof Dr. Naci Görür. uzman deprem bilim uzmanı . maraş depremi öncesinde de uyarılarda bulunmuştu ve dediği gibi gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde Konya başta olmak üzere birkaç ilimiz daha sallanmış ve fay hatlarının kırılması konusunda ikazda bulunmuştu. Ama bu defa daha büyüğünden haber verdi.