Perşembe , 28 Mart 2024

ABD’den Ağrı’ya Gelin Giden Derya’nın Hazin Öyküsü…





Hollywood Kıl Payı Kaçtı… Birkaç yapımda daha rol alan Derya Arbaş, 1991 yılında babasını kaybetti. 1992 yılında ‘Rüzgar Gibi Geçti’ filminin devamı niteliğindeki filmin ‘Bir Scarlett Aranıyor’ seçmelerinde dereceye girdi ancak proje iptal oldu. 1994 yılında Atıf Yılmaz’ın ‘Gece, Melek ve Bizim Çocuklar’ filmi için Türkiye’ye döndü. Bazıları ABD yapımı olan birkaç küçük dizi ve filmde daha oynadı.





Son dizisi Kerem Alışık ile birlikte rol aldığı 2001 yapımı ‘Günah’ dizisi oldu. Televizyoncu ve gazeteci Metin Uca ile bir dönem yaşadığı kısa aşkla gündeme gelen Derya Arbaş, sinemada eski çıkışını bir daha yakalayamadı. Ancak asla vazgeçmedi de. Bunun için “Sharon Stone’un ünlü olması yıllar sürdü. ‘Temel İçgüdü’yü çevirdiğinde 35 yaşındaydı. Hiçbir şeyden korkmuyorum. Yaşamayı seviyorum. Başarmak istediğim çok şey var. Dünya starlarından biri olmak istiyorum. Bunun için de bekliyorum. Evet! Beklemenin sonu yok. Ama Michelle Pfeiffer da tam 10 yıl sonra keşfedilmiş. Benim de acelem yok.” demişti.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …