Perşembe , 28 Mart 2024

AÇ KARNINA SU İÇTİĞİMİZDE VÜCUTDAKİ 8 DEĞİŞİM





Bilindiği gibi Japon kadınları ince, sağlıklı ve düzgün bir fiziğe sahiptirler.Her ne kadar genetik yapı bu işte büyük rol oynasa da, birçok kişi, Japon kadınlarının bu sağlıklı görünümlerini bir sabah ritüeline borçlu olduğunu düşünüyor.Neredeyse bütün Japon kadınları sabah uyandıklarında ilk iş olarak aç karnına su içerler. Bu ritüel Japon kültürünün köklerine dayansa da, suyun birçok vücut rahatsızlığını tedavi ettiği bilimsel olarak da kanıtlanmıştır.





Örneğin, Amerika ve Avrupa’da yaygın bir şekilde görülen obezite ve şeker hastalığı oranı Japonlarda çok düşüktür. Hepimizin, Japonların sağlıklı yaşam alışkanlıklarından öğrenmesi gereken birşeyler var! Su içmek neden bu kadar önemli? Vücudumuzun %70’i sudur, onun düzenli şekilde çalışmasını devam ettirebilmek için bizim bu suyu hep taze ve olması gereken seviyede tutmamız gerekir. Vücudu ihtiyaç duyduğu su seviyesinde tutamadığımız zaman bu bize kısa ve uzun vadede sağlık sorunları olarak geri dönebilir. Uzun süre susuz kalırsanız kuruma, migren, romatoid artrit, hiper tansiyon, hemoroid, obezite, meme kanseri, tüberküloz, böbrek taşı gibi sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Sabah kalktığınızda su içerek vücudunuzun bu sorunlardan uzak kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Su ile tedavi nasıl yapılır?




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …