Cuma , 29 Mart 2024

Açıklama Geldi: Ödeme ile İkramiyeler Arttırıldı!





Gelen son dakika açıklamalarına bakılacak olduğu zaman altı bayram boyunca verilen bin TL değerindeki ikramiye ödemelerine zam müjdesi verildi. Zamlı ikramiye ödemelerinin ilk haftası hesaplarda yatacak. 30 Nisan tarihine kadar verilecek olan zamlı ikramiye ödemeleri için emeklilik dilekçesi verenler ya da ilk defa emekli olacak vatandaşlara da ödemeler verilecek.





Dul eşler için 825 lira, yetim aylığı alanlar için paylar oranlarında ödemeler de verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman 1100 TL ye kadar ödemelerin artacak olduğunun müjdeleri verildi. Mayıs ayının ilk haftası içerisinde ödemeler hesaplara yatacak.





Zamlı ikramiye ödemelerinin yatması için çıkan kararname ile beraber SGK tarafından şehit yakınları, gaziler, dul ve yetim gibi ölüm aylıkları alanlar için de 13,2 milyon kişi için bayram ikramiye ödemeleri verilmesi için hak kazandı.





KARARNAME ORTAYA ÇIKTI
SGK tarafından gelen verilere bakılacak olduğu zaman ülkemizde 12 milyon 500 bin emekli yer alırken dul ve yetim aylıkları alanlar için ölüm ayıkları ile beraber 13 milyon 250 bin kişiye kadar artış gösteriyor.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …