Perşembe , 25 Nisan 2024

ACILI BABANIN SÖZLERİ HERKESİN YÜREĞİNİ YAKT





KOMŞULARI POLİSE HABER VERDİ
Tüm aramalara rağmen bulunamayan Ecrin Keskin için komşuları polise haber verdi. İ/hbarla bölgeye polis ve İHH İnsani Arama ve Kurtarma e/kipleri ile dalgıç polisler sevk edildi. Engelli çocukları Mehmet’in yoğun bakım tedavisi gördüğü Antalya’daki hastanede bulunan baba ve anne de kızlarının ka/ybolduğu haberini alınca olay yerine geldi.





DEREDE ARAMA YAPILDI
Küçük Ecrin’in bölgedeki seraları sulamak amacıyla kullanılan Beşgöz Deresi’ne dü/şmüş olabileceğinden şü/phelenilerek, balık adamlar ve diğer e/kipler eşliğinde arama çalışması yapıldı. Derenin yaklaşık 2 kilometrelik bölümünde yapılan aramalarda sonuç elde edilemedi.





ARAMALAR TEKRAR BAŞLADI
Bölgede dün geç saatlerde ara verilen aramalara bu sabah erken saatte yeniden başlandı. Deniz polisi, küçük Ecrin’in ka/ybolduğu düşünülen derede yeniden arama yaptı. Aramaları baba Ferhat Keskin ve yakınları da e/ndişeyle t/akip etti. Yaklaşık 2 kilometrelik alanın tarandığı derede herhangi bir ize ulaşılamadı. E/kipler, derenin golf sahası tesisiyle birleştiği k



öprü altında çalışmalarını yoğunlaştırdı.

SU KUYUSUNDA BULUNAMADI
Keskin ailesinin yaşadığı eve yaklaşık 200 metre uzaklıktaki su kuyusunda da aramalar yapıldı. 5 metre derinlikteki içi su dolu kuyu, dalgıç e/kipler tarafından taranırken, Ecrin’e burada da ulaşılamadı. Ecrin Keskin’in kişisel eşyaları ve kıyafetleri, polis ve jandarmaya ait 3 hassas burunlu dedektör kö/peğe ko/klatıldı. Yaklaşık 2 saat boyunca Keskin’i çevrede arayan k/öpeklerler de ize rastlanılmadı.





CA/NSIZ BE/DEN SUDAN ÇIKARILDI
Akşam saatlerinde Beşgöz Deresi’nin golf sahası tesisiyle birleştiği köprü altında çalışmalar yoğunlaştırıldı. Burada saat 22.00 sıralarında talihsiz Ecrin’in ca/nsız be/denine ulaşıldı. E/kipler Ecrin Keskin’in ca/nsız be/denini sudan çıkarmak için çalışma başlattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye e/kipleri, polis ve vatandaşların büzlerin kapaklarını karşılıklı kapatmasının ardından Ecrin’in ce/nazesine ulaşıldığı belirtildi.





“NE OLURSUNUZ BİR DEFA GÖREYİM, DOKUNAYIM”
Çalışmaları anbean t/akip eden baba Ferhat Keskin, kızının ca/nsız bedeninin bulunduğu haberini alınca büyük ü/züntü yaşadı. Kızını görmek için polislere yalvaran Ferhat Keskin, “Ne olursunuz bir defa göreyim, dokunayım” diyerek gö/zyaşı dö/ktü. Polisler, a/cılı babayı “Biraz sonra göreceksin” diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …