Perşembe , 25 Nisan 2024

ADALET BAKANI’NDAN FLAŞ MÜGE ANLI AÇIKLAMASI





Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan Aleyna Çakır dosyasıyla ilgili konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Savcı ben şunun ifadesini aldım diye paylaşmaz. Bunlar hep gi-zli yürür. Olması gereken bu. Savcılık da buna uyar. Dosyaya giren bir belge değerlendirilmesi gerekiyorsa değerlendirilmemişse, HSK devreye girer. Asla üstü kapatılamaz. Kamuoyu müsterih olsun” açıklamasında bulundu.
CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik’in konuğu olan Abdülhamit Gül, Aleyna Çakır’ın ö-lümü ve sonrasında Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’un annesinin i-ntihar etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Soruşturmanın büyük bir gi-zlilik içerisinde devam ettiğini belirten Bakan Abdülhamit Gül, kamuoyunun müsterih olmasını istedi, olayın üstünün asla kapatılmayacağını söyledi.



SORUŞTURMA OLARAK DEVAM EDİYOR
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, şunları söyledi: “Çok acı bir hadise. O genç kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Çok ü-zücü bir hadise. Olaydan itibaren Ankara Başsavcılığı bir so-ruşturma başlattı. Soruşturma gi-zli bir şekilde devam ediyor. Şu su-çlu, bu su-çlu gibi bir bilgim olur. Yorum yapmam da doğru olmaz.


Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …