Perşembe , 28 Mart 2024

Adam, İnternette Oğluyla Bir Fotoğraf Paylaştı Çok Geçmeden Doktor Aradı ve Bakın Ne Dedi..





Çok geçmeden fotoğraf bir sürü tepki aldı. Danny’in oğluna yenilmesi herkesin hoşuna gitmişti. Aldığı yenilgiye rağmen Danny’nin yüzünde bir mutluluk vardı! Ta ki doktor arayana ve Danny hayatının korkusunu yaşayana dek! Danny başta telefonu açmaya yetişemedi. Fotoğrafa gelen tepkilerden sıkıldığı için telefonu uzak bir yere bıraktı. Hafifçe sırıtarak telefonu diğer odaya koydu. Ancak telefonun çaldığını duyunca yerinden kalkıp cevap vermek için geç kalmıştı.





Oğluyla girdiği mücadele hakkında konuşmak isteyen bir arkadaşının aradığını düşünmüştü. Ancak onu şaşırtan şey, sesli mesajdaki doktor Randy’nin sesiydi.

Doktor hafifçe titreyen bir ses tonuyla, ” Merhaba Danny, uzun zamandır konuşmuyoruz. Fotoğrafını yeni gördüm ve şok oldum. Evine geliyorum! Ne yazık ki konu acil!” dedi.





Doktor Randy, Danny’nin tanıdığı bir doktordu. Gavin ile ilgili bir şeyler kötüye gittiğinde her zaman için sığındıkları kişi oydu.

Küçük çocuk aylarca hastanede kalmak zorunda kaldığında doktor onun hastanede keyifli vakit geçirmesini sağlamıştı. Gavin’i iyileştiren tek doktor oydu. Diğer tüm doktorlar onun iyileşemeyeceğini söylediğinde, cesur doktor deneysel bir tedavi uygulamış ve başarmıştı!





O zamandan beri Gavin oldukça sağlıklıydı. Peki ya doktor fotoğrafta ne görmüştü?
Doktor fotoğrafı gördükten sonra ceketini kaptığı gibi garaja koştu. Aceleyle arabasına bindi. Arabayı tam gaz Danny’nin evine doğru sürdü! Bir an önce her şeyden habersiz babayla konuşması gerekiyordu.

Alnından terler damlayarak otoyolda hızla manevra yaptı. Yol boyunca Danny ile nasıl yüzleşeceğini düşündü. İşler çok farklı şekilde gelişebilirdi. Bu önemli haberi verirken izleyeceği yol çok önemliydi..





Danny, sesli mesajı duyduktan sonra hemen doktor Randy’i aramaya çalıştı. Çılgına dönmüş bir adam gibi telefonun düğmesine defalarca bastı, ancak doktor ne yazık ki telefona yanıt vermiyordu.

Danny ve Gavin’in elinden olacakları beklemek dışında hiçbir şey gelmiyordu. Neyse ki Gavin neler olduğundan habersizdi. Babasının şok olmuş yüz ifadesini gördü. “Neler oluyor!?” diye sordu.





Danny zoraki bir gülümsemeyle paniklememeye çalıştı. “Hiçbir şey, başka bir hayranın artık benim en iyi Playstation oyuncusu olmadığımı söylüyor!” Oğluna bunları söylerken sakin görünüyordu ancak içinde fırtınalar kopuyordu!

Doktor Randy çok geçmeden baba ve oğlun yanına gitti. Danny gerginlik içinde pencereden dışarı bakıyordu. Yaşadığı huzursuzluk ve sabırsızlıktan dolayı endişeli olduğu gerçeğini saklamakta güçlük çekiyordu. Gavin de biraz şüphelenmeye başlamıştı…





Bir anda doktorun arabasını evin önüne park ettiğini gördü. Oğluna baktı ve sahte bir coşkuyla, “Doktor Randy geldi!” dedi. Doktor zili çaldı, Danny hızla kapıyı açtı. Yüzlerinde donuk bir ifadeyle birbirlerine baktılar… İçeri gel,” dedi Danny gergin bir ifadeyle. İkili salona doğru ilerlediler. Danny doktorun da gergin olduğunu gördü. Salona girdiklerine Gavin doktoru hemen fark etmişti.





Kalkıp ona sarıldı. Danny sürekli gülümsemek zorundaydı. Ancak derinlerinde, geçmişe ait birçok hatıranın görüntüsünü anımsıyordu. Sürekli hastanede oldukları anları. Adeta orada yaşamışlardı…

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …