Cuma , 19 Nisan 2024

Ağlaya, ağlaya anlattı: O hâlâ benim kocam! Ona ‘iyi geceler’ demeden uyumuyorum





‘BABALARININ ONLARI NE KADAR SEVDİĞİNİ HEP HATIRLATACAĞIM’
Kocası Tom Parker hayattayken, birlikte ellerinden geldiği kadar çok anı biriktirdiklerini belirten Kelsey Parker, o anıların hep kendisi ve çocuklarıyla birlikte olacağını ifade etti. Sonra da satırlarını “Ve ben, babalarının onları ne kadar sevdiğini hep hatırlatacağım” diye sürdürdü. Kelsey Parker, Bodhi’nin doğum gününde, onun yeni yaşını kutlamaya odaklanacaklarını belirtip “Ama bugün zor” diye paylaşımını bitirdi. Tom Parker’ın acılı eşi Kelsey’in bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda kutlama ve destek mesajı geldi.





SIR GİBİ SAKLAMAK YERİNE AÇIKLAMAYI TERCİH ETTİLER
O dönemde hem kendisinin hem de eşinin uzun süredir sosyal medyada aktif olmadığını hatırlatan Tom Parker mesajını şöyle sürdürdü: “Şimdi bunun nedenini açıklama zamanı. Bunu söylemenin kolay bir yolu yok, ama beyin tümörü teşhisi aldım, tedavi de çoktan başladı. Tom Parker eşi Kelsey Hardwick ile bu konuda uzun uzun tartışıp gerçeği bir sır gibi gizlemek yerine açıklamaya karar verdiklerini belirtti. Hastalık yüzünden ailece yıkıldıklarını belirten Tom Parker, ne olursa olsun sonuna kadar ve her biçimde savaşacaklarını da ekledi.





RÖPORTAJDA HER ŞEYİ ANLATMIŞLARDI
Tom Parker ve eşi Kelsey Hardwick Parker, hastalığın teşhisinden kısa bir süre sonra OK! dergisine verdikleri röportajda, 2020 yılının temmuz ayından beri bir şeylerin ters gittiğinin farkında olduklarını anlattı. Parker, nöbetler geçirmeye başladığını ve yapılan testler sonucunda da beyninde tümör olduğunun ortaya çıktığını anlattı.





ZOR GÜNLER YAŞADILAR
Daha önce sosyal medyadan, tümörün ameliyat edilebilir durumda olmadığını açıklayan Tom Parker, aile olarak çok kötü ve karanlık günlerden geçtiklerini belirterek “gözyaşı dolu günler, yataktan çıkamayacak duruma gelinen günler, yiyecek görmek bile istemediğim günler, merdivenlerden bile inemediğim günler” diye yazdı. 32 yaşındaki Tom Parker, karısı Kelsey Hardwick’in bu yolun her adımında yanında olduğunu ekledi. Parker, Hardwick’i “her ne kadar parçalara bölünsen de benim güç dayanağımsın” diye tanımladı.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …