Çarşamba , 24 Nisan 2024

AĞRI’DA YOLCU OTOBÜSÜ YAKIT TANKERİ KAZASI





Kaza, saat 13.30 sıralarında, Tutak rampasında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilmeyen 8’i yolcu 21 kişinin bulunduğu, şehirler arası yolcu otobüsü, Patnos’tan Tutak ilçesine giderken, iddiaya göre, freninin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen otobüs, plakaları henüz belirlenemeyen 2 kamyona çarparak alev aldı.
Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza sonrası çevredekilerin söndürmeye çalıştığı yangına, itfaiye ekipleri müdahale etti. Alevler, kontrol altına alınarak söndürüldü





YARALI SAYISI 18’E YÜKSELDİ
Ağrı Valisi Osman Varol, kaza bölgesine giderek incelemelerde bulundu. Vali Varol, Tutak rampasında saat 10.00 sıralarında şeker pancarı yüklü kamyonun devrildiğini, yolun tek şeride düşürüldüğünü söyledi. Vali Varol, daha sonra tek şeritten ilerleyen ve freni patladığı belirtilen yolcu otobüsünün karşı yönden gelen kamyona ardından devrilen kamyona çarparak alev aldığını söyledi. Kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini, 2’si ağır 18 kişinin de yaralandığını söyleyen Varol, soruşturmanın sürdüğünü, detaylı açıklamanın daha sonra yapılacağını kaydetti.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …