Perşembe , 25 Nisan 2024

Ah be Caner genç yaşta. Esra Erol ve ekibini üzen olay





“UMARIM KÖTÜ BİR ŞEY ÇIKMAZ”
350 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir açıklama yapan Toygar, “Yarın beynimdeki görünen kitle ilaçlı MR çekilecek. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Sözlerini sürdüren Toygar, “Gece baş a-ğrılarıyla uyanıp saatlerce agridan duramıyordum mr çekildi ağrı olan bölgede bir sıkıntı görüldü yarın netleşmesi için ilaçlı MR çekilecek umarım kötü bir şey çıkmaz” dedi.





NEYİN REKLAMINI YAPACAĞIM?”
Reklam yaptığını söyleyenlere tepki gösteren Caner Toygar, yeni açıklamalarda bulundu. Toygar, “Reklam yaptığımı söyleyenler oldu. Zaten işim gücüm yerinde, zaten ekranlardayım, neyin reklamını yapacağım?” diyerek isyan etti. İŞTE CANER TOYGAR’IN AÇIKLAMALARI:





“Ben en baştan anlatmak istiyorum. Beynimde bir ağrıyla birlikte bir şişlik oluyor. O şişlik olduktan sonra başım ağrıyor, 12 – 13 saat şiddetli baş ağrısı çekiyorum. ve ağrıdan in-tih-ar edecek duruma geliyorum. O kadar büyük bir ağrı oluyor. İlaçlar, ağrı kesici iğneler bu ağrıyı geçirmiyor. Normalde ayda 1 kere oluyordu, ama 1-2 kere olmaya başladı. Korktum ve doktora gittim. MR ve tomografi çekildi.




Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …