Cuma , 19 Nisan 2024

Ailesine gurur yaptığı için kaçtığını söyleyen doktora Müge Anlı’dan tepki: Böyle bir şey için insan ortadan kaybolur mu?





“KUZENİMLE ETTİĞİM KAVGADA AİLEM ARKAMDA DURMADI, ÇIKIP GİTTİM”24 yaşındaki yeni mezun Doktor Duygu Eda Altıngeyik daha sonra Müge Anlı ile telefonda ortadan kaybolma sebebiyle ilgili konuştu. Kuzeniyle kavga ettiklerini belirten Duygu, şunları anlattı: “Ailem beni sevmiyor. Kimse o kavgada arkamda durmadı. Erkek kardeşim ‘iyi olmuş’ dedi. Ben de gurur yaptım ve evden çıkıp gittim.””KIZIM BÖYLE BİR ŞEY İÇİN İNSAN KAÇAR MI?





“Müge Anlı, “Kızım böyle bir şey için insan ortadan kaybolur mu, ailesini bu kadar endişe içinde bırakır mı? Bak kaç yaşındasın sen? Kimi cezalandırıyorsun?” diye sordu. Doktor Duygu Eda ise “Ben çok gururlu bir insanım. Ailemin o kavgada benim arkamda durması, bana destek çıkması gerekirdi. O kızgınlık ve gururla çıktım gittim. Gece yarısını başıma ne gelir diye düşünmedim. Her şeyi göze aldım.” dedi.Anlı’nın “Başka bir mesele vardır belki” sözlerine ise genç kadın, “Hayır ben çok gururluyum. Alıngan biriyim” diyerek sebebin gerçekten de kuzeniyle kavgası olduğunu söyledi. Duygu, annesi canlı yayına bağlandıktan sonra eve dönme kararı aldı.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …