Cuma , 19 Nisan 2024

Annesine söylediği son sözleri yürek burktu…





Maxym, Kiev’deki savaşın ilk kayıplarından biriydi. Aynı saldırıda Maxym’in 13 yaşındaki kuzeni Vovo biri yüzüne isabet eden beş kurşunla vurulmasına rağmen sağ kurtuldu. Maxym’in 13 yaşındaki ablası Alina da hastanede tedavi görüyor. Maxym’in annesi Anna Chechelnytska ise saldırı sırasında aldığı ciddi bir kafa travması için hala tedavi altında.





Oğlunu kaybeden acılı anne Daily Mail’e röportaj vermeyi kabul etti çünkü tüm dünyanın savaşın gerçekte ne anlama geldiğini, Ruslar Ukrayna’yı işgal ettiğinde tam olarak ne olduğunu ve oğlu ile birlikte hayatındaki zorluklara rağmen ne kadar mutlu olduklarını herkesin görmesini istiyor.





31 yaşındaki Anna’nın boşanmayla sonuçlanan bir evliliğinden şimdi 13 yaşında olan Alina adında bir kızı var. Maxym ise daha sonradan yaşadığı başka bir ilişkiden olan oğlu.

2 çocuğu ile birlikte, Kiev’in Sviatoshynskyi semtinde bir dairede yaşıyordu. Geliri düşüktü. Geçinebilmek için biri IT firmasında diğer ise özel bir apartmanda olmak üzere 2 temizlik işini birden yapıyordu.





Annesi, bu zor koşullarda büyüyen Maxym’ın yaşına rağmen çok olgun bir çocuk olduğunu şu sözlerle anlatıyor:

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …