Cuma , 29 Mart 2024

ARAÇ KULLANAMAYACAKLAR






ARAÇ KULLANAMAYACAKLAR
Trafikte yeni düzenlemeler kapsamınca, 5 yılda bir olmak üzere tekrar sağlık raporu istenmesi gündem amacıyla da. Kimlerden talep edileceği ise merak edilen bir konuydu. İleri Sürüş Emniyet Eksperi Ethem Genim, mevzuya dair Yeni Şafak’a yapmış bulunduğu bildirimde ehliyette nasıl ki 18 yaşının üstündeki adaylara lüzumlu testleri geçmeleri durumunda belge veriliyorsa, aynı sürecin yaşlılıkta da olması gereğini vurguladı.




Konuya dair açıklamalarda tespit edilen Ethem Genim, algılar kapanıyor, refleksler azalıyor, insanların yaşa girdikçe algılarının giderek azaldığına, refleksin de aynı şekilde zayıfladığını vurguladı. Genim şu sözleri aktardı: “Tabi bütün şunlar üst üste gelince sözünü ettiğimiz grup, trafikte ci-ddi bir ri-sk artışını da yanı sıra getiriyor” ifadesini kullandı. Kraliçe II. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in geride bıraktığımız zamanlarda yapmış bulunduğu k-aza sadece İngiltere’nin değil bütün dünyanın gündemine oturdu.



Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …