Perşembe , 28 Mart 2024

Aşağıdaki resme iyice bakın. Sizce 3 resimden hangisi aile değildir? Karar verdiğinizde altta ki linke tıklayarak verdiğiniz cevaba ait açıklamayı okuyabilirsiniz..





Psikolojik Test: Resimlerden Hangisi Aile Değildir? Aynı diyet ve egzersiz gibi ilişkilerin de fiziksel sağlığımız üzerinde çok büyük bir etkisi vardır. Yapılan bir araştırmaya göre sosyal olarak inaktif olan yetişkinler, fiziksel inaktifliği bulunan kişiler ile aynı oranda iltihaplanma görülmektedir. İlk ilişkilerimiz ise her zaman ailemiz ile başlar ve ileride dünya görüşümüzün şekillenmesinde büyük oranda etkilidir.





Aşağıdaki psikolojik teste göz atarak ilk ilişkilerinizin kişiliğinizi nasıl şekillendirdiğini öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki resme iyice bakın. Sizce 3 resimden hangisi aile değildir? Çok fazla düşünmeyip içgüdünüzle karar verin. Karar verdiğinizde sayfayı aşağı kaydırarak verdiğiniz cevaba ait açıklamayı okuyabilirsiniz….




Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …