Cuma , 29 Mart 2024

Avrupada Paranız yoksa yandınız.Türkiyede Ambulans sizi evden ücretsiz alıyor ünlü oyuncudan Chp’yi kızdıran sözler !





Ahu Tuğba, “Amerika’da paran yoksa sokakta o’lüyor insanlar. Yandaki komşu hastaneye gitti arabasıyla: Kilise hastanesiymiş, bakmamışlar, 3 gün bekletmişler. Çarşamba sabahı bir daha gitmiş, ayakta bakmışlar sonra da göndermişler” dedi.





“BURADA SİGORTAN YOKSA YANDIN!”Komşusunun hastanede kalmadığı halde 17 bin dolar ücret ödediğini belirten Ahu Tuğba, “Burada sigortan yoksa yandın! Bir hastalık halinde ambulans çağıracaksın. Ambulans almaya gelirken, polis arabası ve itfaiye arabası da geliyor, o zaman bakıyorlar. Sistem burada böyle” ifadelerini kullandı.





TÜRKİYE’DEKİ ŞARTLARI ÖVDÜTürkiye’de ki şartları da öven Tuğba, “Türkiye’de polis ve jandarma eve gidiyor, yardım ediyor. 65 yaş üstünde ki emeklinin parasını evine götürüyor. ‘Devlet hastanesine acilden gidince bakıyorlar hemen’ dedim Amerikalı arkadaşlarıma inanamadılar. Burada ‘açım’ de, komşun su vermez ” dedi.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …