Cuma , 19 Nisan 2024

AVUKAT ADAYI ÇEŞİTLİ SEBEPLERDEN DOLAYI GALATA KULESİNDEN ATLADI KURTARILAMADI





İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat T.Ç. Galata Kulesi’nden atlayarak yaşamına son verdi. Genç avukat Galata Kulesi’nden atlayarak *ntihar etti





İzmir Avukat Hakları Grubu, İstanbul Barosu’na kayıtlı stajyer avukat T.Ç. Galata Kulesi’nden atlayarak yaşamına son verdiğini duyurdu.





İzmir Avukat Hakları Grubu’ndan yapılan paylaşımda, “İstanbul Barosu mensubu stajyer avukat T.Ç.’nin Galata Kulesi’nden atlayarak hayatına son verdiğini üzülerek öğrendik. . Ailesine, sevenlerine ve meslek camiamıza başsağlığı dileriz. #AvukatlarÖlüyor” notu düşüldü.





“AVUKATLAR *LÜYOR”
Konuya ilişkin Avukat Birliği’nden yapılan açıklamada ise “Bugün bir genç meslektaşımız daha çeşitli sebepler için, yaşayabileyeceği iyi bir gelecek göremediği için intihar etti. Başta TBB ve İstanbul Barosu olmak üzere tüm sorumluları bu *ntiharları engelleyebilecek çözümler bulmaya davet ediyoruz. #Avukatlar*lüyor” denildi.





İzmir Avukat Hakları Grubu’ndan daha sonra yapılan paylaşımlarda ailesinin *ntihara maddi sebeplerin yol açmadığına dair bilgiler verdiği notu düşüldü.,





“İstanbul Barosu mensubu stajyer avukat T.Ç.’nin sebep her ne olursa olsun, genç yaşta bir meslektaşımızın hayatına son vermesi bizleri derinden yaralamıştır. Bir kez daha ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …