Çarşamba , 24 Nisan 2024

Azerbaycanlı şaman kahinin 2022 kehanetleri tüyler ürpertti





DOĞAL AFETLER YOLDA Geçtiğimiz yıl dünya genelinde doğal afetler etkili oldu. Koronavirüs salgınıyla mücadele eden insanoğlu yangın, sel ve deprem gibi doğal afetlerde yaşadı. Kahinin 2022 yılı kehanetlerinde doğal afetler geniş bir yer tuttu. Kahin 2022 yılındaki öngörülerinde, “ Bu yıl bitip yeni yıla girerken başlayacak tabii felaketler. Ege’nin incisi güzel şehir sular altında kalacak” sözüyle durumu anlattı





Doğal afetlerin yanında kahin, “Çekirge sürüleri körfezleri bürüyecek” sözüyle insanlığı korkuttu Doğal afetleri açıklayan kehanetleriyle dikkatleri çeken şaman kahin, “Birçok şehirde ateşler’ Formalılar yetmeyecek su serpmeye yetişecek halk imdada ciğerleri söndürmeye” diye konuştu. Yangınların yanında depremlere de vurgu yapan kahin, “Gönüller ağızda çok sallanacak yeryüzü. Sadece Türk ülkeleri değil dünya beşik gibi sallanacak” sözleriyle durumu anlattı.





EN ÇARPICI KEHANETİ Azerbaycanlı şaman kahinin en çarpıcı kehanetlerinden biri de dünya siyasetine yön veren bir isme dair oldu. Kahin, “Siyasette olan o adam gizli hastalıktan ölecek” sözüyle kim olduğunu belirtmese de siyasetin bir anda kötü bir sürece gireceğine dikkat çekti.





MADDİ DURUMU DA ANLATTI Azerbaycanlı şaman kahin “İktisadi buhran. Geçmiş buhranları gibi görünmeyecek. Körpeler yemek bulamayacak” cümlesiyle 2022 yılının ekonomik durumunu da özetledi. Ekonomik olarak 2025 yılında rahat bir nefes alınabileceğinden söz eden kahin, “Rahat nefes aldığınız zaman iktisadi takvimler 2025’i gösterecek. Havalar ısındıkça ve insanlar denize gittiğinde iktisat düzelmiş gibi görünebilir” ifadelerini kullandı.





DÜNYA SİYASETİNDE DENGELER DEĞİŞECEK Dünya siyasetinde de önemli değişikliklerin olacağından söz eden kahin, “Kartalın başındaki beyaz tüylü yerini bir hanıma verecek. Soğuk ülkenin soğuk lideri ülkelere perde arkasından nezaret ediyor. Ettiği sözleşme herkesi muhabereye sokacak. Kartalı arkasına alan mavi ülke, Türk’ hıyanet içinde ama kendisi büyük yara alacak.Çekik gözlü dövüşçüler savaş çığırtkanı olacak ama muharebe gözle görülmeyecek” dedi





ABD’de 11 Eylül benzeri bir olay yaşanacak.
Halk sokakta devleti ile karşı karşıya gelecek.
Dünya Savaşı’nın kıvılcımları çıkacak ama savaşa daha var
Yeditepeli güzel şehir üzerinde kara bulutlar var.
Toprak tam üç defa sallanacak.
Türk siyasetinde bir lider köşeye sıkışacak ve bile bile hata yapacak.




Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …