Cuma , 29 Mart 2024

Baba Vanga’nın gerçekleşen 2023 kehaneti ve gerçekleşmesi yüksek 6 kehaneti





2- NORMAL DOĞUMLAR SONA ERECEK
Balkanlar’ın Nostradamus’unun yaptığı tahminler içinde en dikkat çeken senaryo, doğal insan doğumlarının sona ermesi oldu. Kahine göre hükümetler doğal insan doğumlarını önüne geçecek ve insan yaşamının laboratuvarda üretimi için baskı uygulayacaklar. Bilim insanları “BioBag” adını verdikleri bir buluş 2017 yılında 105 ile 120 gün boyunca sekiz cenin kuzu yetiştirmeyi başarmıştı.





Geçtiğimiz günlerce tanıtımı yapılan EctoLife projesi ise geleneksel doğumun yerini alabilecek yapay rahimler üreteceğini ve gelecekte bebeklerin kapsüller içerisinde büyüyebileceğini öne sürüyor. (EctoLife projesi tanıtımından) Baba Vanga’nın kehaneti sosyal medya kullanıcılarının aklına bu iki projeyi getirdi.

3- FECİ GÜNEŞ FIRTINALARI Vanga 2023 yılında Dünya’nın ölümcül bir Güneş Fırtınası’nın hedefi olacağı kehanetinde bulundu. Güneş fırtınaları toplu elektrik kesintilerine ve iletişim kesintilerine neden olarak bir dizi soruna neden olabilir.





4- İNSANLAR ÜZERİNDE BİYOLOJİK TESTLER
Ünlü kahin ayrıca ‘büyük bir ülkenin’ insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağını ve bunun da binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağı kehanetinde bulundu.

Baba Vanga’nın kehanetinde ülke ismi verilmedi. Ancak pek çok sosyal medya kullanıcısı bu ülkenin Rusya, Çin, Kuzey Kore veya İran olabileceği yorumunda bulundu.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …