Cuma , 29 Mart 2024

Bacak ağrısı şikayetiyle gittiği doktorda 6 aylık ömrünün kaldığını öğrendi!





İngiltere’de 2 çocuk annesi 29 yaşındaki kadın, sırt ağrısıyla gittiği doktorda rahim ağzı kanseri olduğunu öğrendi. Tedavi görüp tamamen kurtulduğunu düşünen kadın bir süre sonra bacak ağrısıyla yeniden doktora gittiğinde bu defa 6 aylık ömrü kaldığını duydu.





2 çocuğunun hayatında olmamanın verdiği acıyla katlanmaya çalışan genç kadın, şimdi onlarla oldukça çok vakit geçirmeye çalışıyor… 29 yaşındaki Gemma Denham, artarak devam eden bacak ve sırt ağrısı nedeniyle Ağustos 2020’de rutin bir test yaptırdı. Başlarda doktorlar yaşanan durumun depresyondan kaynaklandığını düşünse de verilen tedaviler bir işe yaramadı. Bunun üzerine tekrardan doktora giden Denham’ın yumurtalıklarında bir anormallik tespit edilince yapılan HPV testi sonucunda 2 çocuk annesi genç kadının rahim ağzı kanserine yakalandığından şüphelenildi. Anormallikleri tam olarak tespit etmek için yeterli bulgu olmaması nedeniyle Denham’a 3 ay beklemesi gerektiği söylendi. Kasım ayında tekrar kontrole giden kadının rahminde bir kitle olduğu doğrulandı. Kitleleri alınsın diye ameliyata girdi ancak doktorlar fazla kanamadan dolayı operasyonu gerçekleştiremediler.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …